Z internetu do knihovny

Nový web pro knihomolyKe knihovnám mám vřelý vztah. Zvláště k té chomutovské, kde jsem strávil příjemný rok a půl civilní služby. Proto jsem nemohl nezaznamenat nedávné spuštění portálu Knihovny.cz, který se masivnější propagace dočká v rámci akce Březen měsíc internetu 2005. K návštěvě však nový web doporučuji již nyní, minimálně se z něj dozvíte, kde najdete nejbližší knihovnu.

A buďte na knihovnice hodní, zaslouží si to.

6 thoughts on “Z internetu do knihovny

  1. Mesic internetuHmm, tak jsem koukal na ten odkaz Brezen mesic internetu, napadlo me ze by se do toho mohla nejak zapojit i Priroda… Jenze misto toho bych rekl, ze je ponekud trapne, kdyz se podobna stranka spatne zobrazuje v Mozille. Co to je kruci za ‚propagaci internetu‘, kdyz si sami neumi udelat poradne fungujici stranky?!?

    (popis chyby: vidim nadpis Den pro bezpečnější internet také v ČR 8.2.2005, pak dloooouho prazdne bile misto a az kdyz skonci reklamy vpravo tak se konecne ukaze text patrici k tomu nadpisu a dalsi zpravy)

  2. Jedna paní, která pracuje právě v chomutovské knihovně (oddělení katalogizace) Vás pozdravuje a ráda na Vás vzpomíná. 🙂

  3. A ještě jedna paní, která pracovala také právě v chomutovské knihovně Vás také pozdravuje, na prvního civilkáře se prostě nedá zapomenout …

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *