Udělej si sám

Internetová encyklopedie pro kutilyZa socialismu byste v trafikách erotické magazíny hledali marně. Nadržený jedinec tak tehdy ze zoufalství sáhl i po titulu Udělej si sám. Možná i proto jsme v té době byli národem kutilů. Ale pokud ani dnes nevíte co s rukama, mohla by vás zajímat informace o vzniku nového hobby magazínu Kutiltip.com.

„Každý, kdo někdy na českém internetu hledá nějakou odbornou radu z oblasti kutilství a hobby časem zjistí, že většina článků a rad je velmi povrchních a opravdový návod nebo radu nedává. Přitom návštěvnost takovýchto webů je velmi vysoká, takže zájem o tyto informace je velký. Tohle zjištění mě vedlo k myšlence vytvořit jakousi encyklopedii kutilství na internetu,“ napsal mi autor webu Stanislav Tesařík.

Do budoucna by se měl web rozšířit o nové rubriky (bylinky, pokojové květiny, rady pro domácnost…), v plánu je také rubrika s mnoha výpočty (například jak namíchat maltu) a v létě by se na kutilském webu měly objevit i videoukázky a mapa řemeslníků a obchodů pro kutily.

3 thoughts on “Udělej si sám

  1. poděkováníZdravím Vás. Chci tímto poděkovat LACOVI že se o mém webu zmínil na jeho stránkách. Pokud se Vám můj web líbí a máte nějakou radu nebo tip, návod či trik, napište , můžete vyhrát pěknou vrtačku.

    Ahoj

    a neberte si příklad z PATA a MATA

    Standa

  2. konečně…konečně je tu to, co si většina lidí přeje..
    Už jsem si kutilské stránky přidal do oblíbených. Určitě tu takový site chyběl. Spousta lidí, přestože mají své ruce víc než vytížené, touží aspoň něco malého stvořit.
    Jsem demonstrativní případ, jelikož má radost z úspěšné výměny dveřní vložky, opravení odpadu u wc, či v poslední řadě, velmi úspěšná výměna prasklé žárovky u zadního brzdového světla našeho auta, byla nesmírná. Ano, přiznám se bez mučení, jsou to drobnosti a není se čím chlubit. Jenže Einstein taky nevypotil své slavné Emc2 po týdnu zkoumání zemských poměrů..
    Takže jen co si udělám čas, mrknu se, zda na zmíněném webu najdu jak nalakovat futra..
    Ps: Nebyl by web s poradnou jak nalakovat fotra? 🙂 I když tento web by spíš ocenila drůbež, pardon teenagers..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *