Nova mě baví

Aneb co se nečekaně večer urodí v televiziJe to známá věc, že Nova dává ty nejlepší kousky mimo hlavní vysílací čas. Zatímco o víkendu mě v programu nic nezaujalo (na sobotní fotbal jsem si raději zajel osobně), v pondělí večer jsem zcela nečekaně shlédnul skvělý Podfu[c]k. Je fajn, že někdo dokázal natočit Pulp Fiction v moderním střihu.

Fu[c]kt jsem se pobavil.

11 thoughts on “Nova mě baví

  1. Žádné překvápkoJá bych řekl, že zařazení tohoto skvělého filmu do inkriminovaného vysílacího časového pásma není žádným překvapením. Dovedu si představit ten fofr, jaký by měla Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, kdyby Pitt rozdával rány před 22. hodinou 😉

  2. Vysílací časA to byl překlad pro dabing ještě velmi jemný. Ale šlo spíše o to, že to mohlo běžet třeba v pátek nebo v sobotu. My pracující pak musíme ponocovat. Třeba jako teď 😉

  3. podfu(c)k je super film, ale je to jeden z tech, u kterych se tesim na dobu, kdy bude mozne vypnout cesky dabing a pustit si originalni zvukovou stopu. ne proto, ze bych jim rozumel (protoze to cockney, kterym tam pulka postav mluvi, je brutalni), ale proto, ze ten dubing proste zabiji ducha toho filmu (protoze to cockney, kterym tam pulka postav mluvi, je brutalni). a s tim, ze to nacasovani je stupidni, souhlasim.

  4. Krasny filmVelice pekny filmecek, bohuzel cernobile. Neplatim poplatek a tak Rada pro televizni a ostatni vysivani (jesli pak to ten pan Rada vsechno vysiva sam?) vysila pouze cernobily obraz a navic jen s originalnim zvukem! Bohuzel nedocenim kokny jako anjin-san ha-san o-saman. Ja jsem jen rozumel hello, hi, good bye, f*#k, sh#t, asshole, bitch, dick, mother fuc@#er and I love you a jeste kdyz stekal ten psik (i kdyz teda taky stekal v kokny).

  5. Podfu(c)k je skutečně velmi slušný, ale osobně mám ještě radši Lock,Stock and Two Smoking Barrels (Tedy Sbal prachy a vypadni), ze kterého Snatch tak nějak ideově vychází.

  6. pod fuck v dvojitém baleníProč si stěžujete, vždyť to bylo od Novy celkem mistrovské dílo. Nejen, že vám do domova přinesli Podfu(c)k ale ještě na Vás udělali podfuck s tím "cockney".. Já sice doteď o "cockney" nevěděl ale rozhodně mi to tam chybělo. Holt co vezme Nova do ruky, to "zpuckaa".. 🙁

  7. Škoda asi že mi ten film utekl, ale já už mám takový strach z dabingu (dokola jenom Soukup, Mahdal, a pár dalších), že už praventivně se nedívám. Jsem blahem bez sebe když je vše v origo zvuku s titulkama. Sláva DVD.

  8. A ještě jsem zapoměl poděkovat za tento blog. Zase mám rozšířenější obzor. Skvělá práce. Díky Petr

  9. dabing…Mel jsem tu cest to videt taky a musim rict, ze ten dabing z toho udelal uplne jiny film 🙂 Mam ten film fakt rad, hlasky docela naposlouchane a tak me veci jako "poustni orel 0.50" nebo "kulkozuby tony" obcas prinasely zachvaty smichu 🙂 Anebo jak Brick Top rekl "and now… fuck off" a daber "a ted jdete pryc!" :))) Fakt obcas az dojemna pece o divaka, aby neprisel k moralni ujme a rozumnel kazdemu slovu, zvlast v dnesni dobe kdyz na nas anglictina chrli na kazdem kroku 🙂 Poustni orel :)))))

  10. podfuck-cesky dabingAhojte vsetci,chcela by som sa opytat ci niekto nema na DVD film podfuck z ceskym dabingom.Som do toho filmu zamilovana a kedze doba pokrocila z VHS na DVD tak som zufala. Mam pocit ako keby neexistoval. Prosim ozvite sa mi na jenny521@azet.sk. Na cene sa dohodneme.
    Diky moc.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *