Dovolená v Českém ráji

Máte tip?Pokud o internetu jen píšete, nedáte na něj dopustit. Když se jej však rozhodnete použít v praxi, můžete být po chvíli dost frustrovaní. Pustil jsem se dnes večer do hledání vhodného penzionu v Českém ráji, který by nabídl solidní ubytování pro dvě čtyřčlenné rodiny.

Nečekal jsem sice, že se budu procházet po webových stránkách informujících on-line o volných kapacitách ubytovacích míst, ale poskytování základních informací (vybavení pokojů, fotografie, ceny, tipy na výlety apod.) by snad dnes již velkým problémem být nemělo. Najít pouhé tři tipy během bezmála dvouhodinového brouzdání ale není příliš efektivní. A nevím, zda za to může malá nabídka nebo moje neschopnost hledat.

Jakým způsobem si na webu vybíráte dovolenou?

9 thoughts on “Dovolená v Českém ráji

  1. reakce na tip Venc@Asi před 5ti lety jsem byla s celou rodinou v Železnici. Je to pět minut autem od Jičína. Nemohu doporučit ubytování ( byli jsme ubytovaní již v nefungujícím dětském táboře a spali v chatkách na palandě), ale krajina okolo je nádherná. Je tady spousta možností na výlety, Prachovské skály, Trosky a i samotný Jičín je pěkný. Zcela určitě je to Český ráj. 🙂

  2. pro BlankuJá také nedoporučoval dětský tábor, ale penzion Olga (viz.odkaz). Jinak s ostatním souhlasím – je tam moc krásně.

  3. Ubytování v ČecháchUbytovani-cechy.cz databáze zařízení poskytujících ubytování v Čechách, logická struktúra, komplexní info. Ubytovani-cechy.cz rychlé vyhledávání ubytování v Čechách. Možnost rezervovat ubytování on-line bez poplatkú za sprostředkování ubytování.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *