Patří Gross s Klausem mezi padouchy?

Výsledky internetové anketyDnes večer představí Marek Eben v České televizi 100 největších Čechů v pořadí vzniknuvším na základě lednového hlasování. Již nyní se ale můžete podívat na výsledky internetové ankety o Největšího padoucha. Na prvních třech místech se umístili Klement Gottwald, Stanislav Gross a Václav Klaus.

I když mám na pány Grosse a Klause ostře vyhraněné názory, být v desítce Největších padouchů vedle Gottwalda, Grebeníčka nebo Husáka si snad nezaslouží. Jsem přesvědčen o tom, že v dnes večer představené stovce Největších Čechů budou mnohem horší padouchové.

6 thoughts on “Patří Gross s Klausem mezi padouchy?

  1. Ankety jako je ta o "NEJVETSIHO CECHA" naprosto neuznavam, je to pouze dalsi nesmyslna blbost ala nasi tevize (bohuzel nejenom te nasi).

  2. no nevimale přestože mám Daniela Landu rád (resp. jeho songy) taksi nemyslím, že by měl být na cca 34 příčce v této soutěži. Aspoň je vidět jak je tato soutěž zmanipulovatelná.
    A já myslím, že Standa je oprávněně na top 10 padouchů. Venda Klaus je tam ale omylem.
    A nevím proč by měl být pan disident v první desítce TOP Čech. Lidi z něj dělají boha, což mi připadá zcestné. 🙁

  3. to Bob: NesouhlasNazdar Bobe, dosud jsem se snad se všemi Tvými názory vždy ztotožnil, ale teď musím nesouhlasit s KAŽDÝM řádkem Tvého komentáře. Je to na delší povídání, které by si zasloužilo minimálně vlastní spot.

  4. re: bobUh, ta hláška o tom disidentovi je husta, clovek by rekl ze to ani neni mozny neco takovyho v dnesni dobe napsat. No ale jestli i mr. bobovi neco jako pokora, Dalajlama, mir nic nerika, pripadne z toho ma spis srandu, to pak jo. uff, co to je za lidi.

  5. ema má maso, ó my se mámedo jakékoliv masové soutěže hlasuje masová lůza. pak to není kvalitě největšího čecha, ale kvantitě nejstupidnějších hlasů. pokud mohl být nominován františek janeček či miloš zeman, asi se nikdo se mnou nebude chtít přít.
    bobíku: klaus je kamarád asi všech privatizačních zlodějů, tunelářů a stranických sponzorů za vytunelované prachy z bank. tento pouze pražský prezident spoluzvolený komunisty doufám nikdy nebude patřit k elitě národa.
    morálně kvalitnější havel tam rovněž nepatří z jiného důvodu – proti ostatním měl omezený vliv na českou politiku jen pár let, zkorumpovaní čecháčci ho ze zbabělosti nikdy nepřijali za svého – spíš volili komunisty, sládky, zemany či nacionálfašisty z papalášů ods. není to havlova chyba, "jen" by to chtělo vyměnit voliče.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *