Digitální fotky za 2,90 Kč

Zaváděcí ceny nové internetové sběrnyInternetové obchody Vltava.cz a Cybex.cz patřící do skupiny obchodů InternetShops spustily před pár dny on-line sběrnu digitálních fotografií. Digisběrna Vltava nabízí po omezenou dobu fotografie formátu 10×15 za cenu 2,90 Kč a navíc za každou zakázku získáte poukaz na vyvolání deseti fotografií zdarma. Zakázky zajišťuje společnost Fotostar, čemuž odpovídá i seznam míst, kde si papírové fotografie můžete vyzvednout.

Příznivou cenu ale poněkud kalí skutečnost, že k zakázce obsahující méně než 50 fotografií vám bude připočten manipulační poplatek 39 Kč. Kde jsou ty doby, kdy jsem si šel do Globusu pro jednu fotku ve formátu 10×15, přičemž jsem za celou tuto „zakázku“ zaplatil pouhé 4,50 Kč.

5 thoughts on “Digitální fotky za 2,90 Kč

  1. Žádná černá vránaLaco, bohužel si neobjevil jedinou černou vránu. Minulý týden jsem dopsal test webových fotoalb pro Chip a to zahrnuje i pár fotoalb s fotosběrnou. Toto je prakticky standardní chování. Navíc jinde není limitem 50 fotografií, ale třeba i 150 fotografií.

  2. Manipulační poplatekJo, souhlasím s tím, že manipulační poplatek je dnes standard a ani se tomu nedivím. Jsem ale rád, že můj oblíbený Globus má ten limit tuším na 25 fotkách, což je ještě rozumný.

  3. V Droxi ted tisknou foto (pravda, "jen" 9x13cm) za 2,50Kc, poplatek ve vysi 39 korun neuctuji pri zakazce nad 175Kč. Osobně jsem s jejich kvalitou vzhledem k ceně spokojen…

  4. ZkušenostiZkoušel jsem toho v Čechách poměrně dost a nakonec jsem zaparkoval v Irsku na http://www.bonusprint.ie. Relativně příznivé ceny, perfektní klient pro zpracování fotek pro odeslání a jejich ořezání (klient od Fotostaru mi neustále padal) a hlavně, fotky naprosto nádherný a kvalita pořád stejná. U Fotostaru záleželo, jaká směna fotky zpracovávala. Nevýhodou je čekací doba, trvá cca. 1,5 týdne, než fotky dorazí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *