Jackpot na palubní desce

Vybráno!Před čtrnácti dny jsem psal o tom, jak se mi na palubce Fábie rozsvítila kontrolka, kterou mi sice v servisu za pětikilo zhasli, ale odjížděl jsem s ujištěním, že až se kontrolka rozsvítí příště, už to tak levné nebude. Koncem minulého týdne se jackpot rozsvítil a dnes jsem v servisu odevzdal výhru — 4.455 Kč za výměnu lišty zapalovacích svíček.

10 thoughts on “Jackpot na palubní desce

  1. bingoAjeje, mě tam svítí bingo už asi půl roku, ale marně doufám v nevinný zkrat nebo něco podobného. Možná kdybys ho nechal svítit, tak by se nic nedělo. Dokud to jezdí nešahat do toho. Pak člověk zajede do servisu a tam si toho navymýšlej pomalu na nový auto :o))

  2. Nepodceňovat!Noo, nepodceňoval bych to. Pár lidí mi tvrdilo, že s rozsvícenou (nebo blikající) kontrolkou jezdí, ale já bych to nepřekous. V servisu mi na třetí pokus závadu identifikovali. Hláška "Vynechává první a čtvrtý válec" mě sice nejdříve vyděsila, ale po zjištění, že prý stačí vyměnit jen lištu zapalovacích svíček za necelýho bůra, jsem se trochu uklidnil. Ale je fakt, že identifikovaná závada byla v autě asi dost dlouho, neboť motor při nižších otáčkách občas cukal. Když jsem si na to v servisu stěžoval (tehdy ještě kontrolka nesvítila), tak mi řekli, ať jim tam auto týden nechám, že budou postupně vyměňovat různé součástky, aby na závadu přišli. To jsem pochopitelně odmítl, a proto jsem vlastně svítící kontrolce vděčný, že díky ní byla závada odhalena.

  3. Snad ne 1.4MPi?Kdyz je to problem ze vynechava to zapalovani ve valcich, tak me tak napada jeslti to neni 1.4Mpi. Mame takove fabie jako sluzebni a prijde mi ze 3 ze 4 na volnobeh jakoby obcas vynechaji, doma mame taky 1.4 a na volnobeh nebezi moc pravidelne, ale v servisu asi nevedi co to je, podle nich je to normalni. No podle me to normlani neni, clovek stoji na krizovatce a najednou se cele auto zaklape jak ztrati otacky. V zadne fabii na pristrojovce nic neblika ani nesviti.

  4. re:Noo, nepodceňoval bych to.No nevím. Já to zatím risknu :o)) Zbývá mi ještě motorka, venku bude už hezky.

  5. 1.2 HTPtak buďte rádi, že nemáte 1.2 Ho*no To Pojede 🙂
    A jak psal PiDiBi, fabka není český auto.

  6. To jsou kecyOpravdu me bavi kecy o tom, jak Skodovky nejsou cesky auta :o))) Panove, proberte se, to ze je cast dilu vyrabena mimo CR jeste neznamena, ze nejde o ceske auto. Nebo je napriklad Polo s ceskym motorem a s casti dilu vyrobenych v CR ceske auto? No a o tom motoru 1,2 radsi nemluv, nevis co rikas… Je jasny, ze 1,2 v tve 120L moc nejede, ale nesrovnavej to s perfektnim 1,2 motorem ve Fabii…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *