Jak odlišit bulvár od bulváru?

Atlas dokázal, že to nejdeKoncem minulého týdne portál Atlas.cz spustil vlastní bulvární magazín, o kterém marketingový manažer portálu Martin Klofanda prohlásil, že Atlas nechce jít cestou klasického bulvárního zpravodaje. Drby ze společnosti, tržiště senzací, články o sexu, horoskopy, vtipy nebo dívka dne ale svědčí o tom, že bulvární magazín prostě „jiný“ být snad ani nemůže.

Mimochodem, předchůdce nového magazínu, stránky Zábava.Atlas.cz, byly před čtyřmi lety prvním místem, kde jsem publikoval své články. Nebude proto od věci, když teď veřejně poděkuji velikánovi české literatury Petrovi Kučerovi, autorovi Seriózní žížaly, který byl tehdy pověřen tvorbou obsahu zábavní přílohy Atlasu, že mi dal v magazínu prostor a vysvětlil mi princip shody podmětu s přísudkem. Petře, díky!

8 thoughts on “Jak odlišit bulvár od bulváru?

  1. Óóó, děkuji 🙂Jsem hrdý na to, co z Tebe vyrostlo! Doufám, že mne na oplátku konečně naučíš, jak je to vlastně s tím elektrickým proudem…

  2. Jak je to s elektrickým proudem?S elektřinou je to prosté: od pantáty vedou dráty do žárovky nade vraty, odtud proud se přelévá do stodoly, do chléva, při krátkém spojení dvou drátů dochází k takzvanému zkratu, kdo má pojistky námi předepsané, tomu se při zkratu nic nestane, kdo si tam nastrká hřebíky, vyhoří a začne od píky. Do každé rodiny elektrické hodiny!

  3. Ja bych i vedel jak je to s civkou!! Civka jako divka……nejdriv napeti a potom proud!!!

  4. re: elektrický proud..Zkus vzít kus drátu, ohnout ho do "účka" a strčit oběma konci do zásuvky. Zaručuju Ti, že pak bude elektřina pro Tebe dostatečně viditelná.. 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *