Rozhovor s Ladislavem Vízkem

Dejte to prosím někdo přečíst pánům Košťálovi a KřetínskémuV dnešních Lidových novinách vyšel výborný rozhovor Lukáše Pollerta s Ladislavem Vízkem Spartu by letos dotáhl k titulu i můj kuchař z Kozlovny. Z jeho obsahu vyjímám:

Ve vedení svazu se drží mafie. Jsou jako komunisti, drží se místeček. Asi je všechno o penězích.

Veřejný mínění je přece taky důležitý. Košťál byl několik let u moci ve Spartě, musel vědět o korupci, tak je prostě nedůvěryhodnej. A pracuje s Peltou nebo s Berbrem. Kdekdo má špatnou minulost a mě dráždí, že se s tím nedá dělat vůbec nic. I komunisti uznali, že jejich čas vypršel, a odešli. I když bohužel ne moc daleko.

Když si přečteš názory fotbalistů… A Košťál se nestydí! Podle mě to dělá kvůli penězům, do kampaně už dal asi hodně. A klidně řekne, že mu nejde o Košťála, ale o fotbal. Přitom mu pomáhají samí darebáci, to je neuvěřitelný.

Jarda Hřebík je hodnej kluk, ale řada lidí říká, že to není trenér pro Spartu. Pan Křetínský je spíš politik než sportovec, tak sbaštil Jardovi Hřebíkovi ty jeho televizní řeči. Jarda mluví pěkně, ale všichni by byli rádi, kdyby se mu to povedlo přenýst na trávník. To se mu ještě nepovedlo. Až na ty čtyři zápasy v Lize mistrů před lety. Bojím se, že ho mužstvo ve Spartě nechce. Že ho chce jenom pan Křetínský.

4 thoughts on “Rozhovor s Ladislavem Vízkem

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *