Navštívil nás agent s internetem

Proč nemít reklamu na CentruŘíkal jsem mu již do telefonu, že o žádnou placenou pozici v katalogu firem na portálu Centrum.cz nestojíme. Telefonující byl ale neodbytný a domluvil si schůzku v naší kanceláři. Při jeho dlouhém monologu o mnoha variantách placených odkazů na portálu jsem se sice ztrácel, ale bylo vidět, že ten člověk alespoň ví, o čem co mluví.

Při představování firmy Internet Trading, pro kterou pracuje, jsem měl už ale co dělat, abych se nesmál. Po větách „Máme na starosti celý internet kromě Seznamu“ nebo „Cokoli se na internetu šustne jde přes nás“ jsem agentovi již ani neměl chuť ukázat, že na jím zmiňovaný výraz projekční kancelář jsme v Googlu hned na první pozici. A zadarmo.

6 thoughts on “Navštívil nás agent s internetem

  1. jen jestli tonebyl agent s teplou vodou 🙂 S podobnými agenty mám svou vlastní zkušenost. Sice se tenkrát jednalo o životní pojištění ale výsledek byl stejný. Abych to zkrátil. Po naší schůzce pan agent začátečník, pojišťování zanechal 🙂 Prostě jsem ho udolal a přesvědčil, že neví o čem mluví 🙂 A to jsem nemusel procházet zdlouhavým školením..

  2. podobná zkušenost"můj" agent se nemohl napřed zalogovat do svého profilu v Internet Tradingu, pak se strašně divil, co že to je za stránky, tenhle Awstat (přidávaný k hostingu), a kde by se mohl občas na moje výsledky podívat, nakonec se pak s milým úsměvem zeptal, jestli bych mu občas neposlal seznam klíčových slov, která lidi u mě v knihkupectví hledají…:)) prostě těžká pohoda

  3. takyU nás ve firmě byl taky takovýhle agent, dlouho jsem neposlouchal nějaké ty keci, vlastně ani nevím o čem mluvil.

    Jediné co si pamatuji je, jak mi ukázal na konci ceník, a já se kousal do jazyku abych se nezačal smát. Ty ceny byly naprosto nereálné a nenávratné.

  4. internet tradinginternet trading jsou takovy blbci, ze vetsich ani neni. Stale nam do firmy take volaji. Nastesti maji nase operatorky jasna pravidla, pokud nekdo takovy vola (hlavne Internet Trading) neprepojovat. Jeden cas byla jejich aktivita okolo 3 telefonatu tydne. To uz mi pripadalo jako skutecna blbost.

  5. Dotazjak se Vam to dari, byt na prvnim miste v google? Neporadite "zaklinadlo"? Diky, Tree

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *