Další doménová spekulace?

Suvidíme.czDomény Sauto.cz, Sdovolena.cz nebo Sprace.cz, na kterých portál Seznam.cz provozuje své služby, se mi nikdy moc nelíbily. Chápu však, že tím nejnavštěvovanější tuzemský portál vyřešil problém obsazených domén. Počátkem června Seznam spustil beta verzi služby vyhledávání ve zboží. Pokud očekáváte, že pro tyto účely byla Seznamem zaregistrována doména Szbozi.cz, mýlíte se. Tuto doménu si koncem června zaregistroval provozovatel obdobného vyhledávače BezvaCeny.cz. Zeptal jsem se Evžena Rejfíře, zástupce zmíněné služby, zda mu to stejně jako mně nepřipadá jako doménová spekulace.

„Vaše intuice je sice logická, nicméně ještě sami nevíme, jak s touto doménou naložíme. Jelikož provozujeme vlastní vyhledávač BezvaCeny.cz, a nechceme tento stav v dohledné době nijak měnit, ponecháváme tuto doménu zatím ležet a časem uvidíme…,“ zněla odpověď.

8 thoughts on “Další doménová spekulace?

  1. nechapuproc tu domenu teda kupovali? omylem?

    Domeny typu Sneco nemam rad. Nejsem ani uzivatelsky fanda Seznamu. Zaroven ho vsak obdivuji za vysledky u uzivatelu i hospodarske.

    Nemam rad lenost a ceskou vycuranost a to co udelaly ty BezvaCeny nebo jak se ten bezvyznamnej portal jmenuje je prasarna, zlodejina a parazitovani

  2. Re: mart8P.S.: pani z szbozi.cz ani seznamu nic neukradli. zaregistrovali si jen volnou domenu. Kdyby ji seznam chtel, zaregistroval by si ji sam. protoze ji asi nechce, byla volna.

  3. petrKnikde jsem nepsal ze ukradli domenu.. byla volna, zaregistrovali si ji, ale minimalne ukradli "obchodni jmeno sluzeb seznamu".

    ale to jde o to, jak to vidite, kazda levarna se da nejak obhajovat, mrknete na to selskym rozumem

  4. Když koupím akcie dneska, můžu na tom zítra dost vydělat… ale neudělám to, protože by to bylo parazitování. Když někdo vydělá, musí někdo prodělat.

  5. pokud chodite na pomocnou skolu tak jste uvedl dobry priklad.

    pro nas ostatni, kteri vidime rozdil v nakupu neceho co parazituje a uhrade casti zakladniho kapitalu spolecnosti, nema cenu komentovat..

  6. dočkáme se od SEZNAMu i přivlastněnídomény ex.cz? To by byl zřejmě největší trhák 🙂

  7. RE: mart8hele, to že tady někdo píše pod PetrK za mě neovlivním. na druhou stranu to seznamu trochu přeju.přijde mi, že jeho praktiky taky nejsou úplně čisté a tak když to někdo zkusí obráceně mu může jen a jen prospět.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *