Madagaskar

Slušná zábava pro celou rodinuByli jsme dnes v kině na filmu Madagaskar. V posledních pár letech jsem viděl dost animovaných filmů (Doba ledová, Hledá se Nemo, Shrek, Lví král…), a tak už vím, že filmová tvorba pro děti se dnes řídí pravidlem, že bavit se musí i dospělí, kteří děti do kina doprovázejí. Skoro mám pocit, že dospěláci se u těchto filmů baví více než jejich ratolesti. Výjimkou není ani Madagaskar obsahující celou řadu skvělých fórů — mafiánští tuleni zjišťující, že život ve věčném mrazu je naprd, potrhlí lemuři bavící se na technopárty, lev hodlající si do svého výběhu v ZOO nainstalovat webovou kameru… Jen tatínkové také ocení jistou scénu odkazující na film Americká krása. To však neznamená, že se děti nebudou bavit. Akorát se smějí na jiných místech filmu než dospělí.

3 thoughts on “Madagaskar

  1. Tak na tenhle film mě láká kamarádka, která má doma skoro prvňáčka, už se těším….

  2. Těš seDůležitý je se před shlédnutím filmu pozitivně naladit, o ničem moc nepřemejšlet a jen se nechat unášet rychle se hýbajícími obrázky a vyzobávat si výborné fórky. Možná pomůže nějaké to promile v krvi, o konopí nemluvě 😉

  3. …tak počítám s tím, že budu mít v hlavě "vypnuto", maximálně nějaké to malé promile ( dám vřele na Tvé doporučení )a pokud máš nějaké to konopí….prý se má zkusit všechno, tak sem s ním!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *