Když na grungery přijdou léta

Pro Fanynky a EvičkyFoo Fighters minulý měsíc vydali dvojalbum In Your Honor. Zdá se, že grunge přežil Kurta Cobaina sotva o deset let. Pearl Jam vydávají již jen výběry největších hitů a pohrobci Nirvany vydají desku, která by mohla hrát v nejednom holčičím pokojíčku. Ale proč ne, ostatně v pětatřiceti už člověk nemusí mít stále chuť poslouchat hodinové běsnění na pomezí grunge a punku, které Foo Fighters deset let nabízeli na každém svém albu. Tentokráte k prvnímu nářezovému CD přibalili ještě druhý disk, na němž najdete desítku poloakustických kytarovek, které si nemusíte bát pustit třeba před usnutím. Dobrou noc, Kurte.

5 thoughts on “Když na grungery přijdou léta

  1. Nemyslím si, že grunge je mtrvý. Co třeba české Imodium? Kámošova kapela taky kolísá mezi grungem a punkem. Zkrátka grunge tu je a dál taky bude. Že nějakou sladkou americkou kapelu něco omrzelo, ještě neznamená, že něco je dead :o)

  2. Grunge is not dead?Grunge pro mě skončil skonem především těchto kapel: Soundgarden, Alice in Chains, Stone Temple Pilots… Pearl Jam jsou čestnou výjimkou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *