Laco mezi VyVolenými (doplněno)

Velká podzimní internetová revoluceAkcím typu Internet do škol nebo Březen měsíc internetu se nepovedlo to, co se s velkou pravděpodobností povede komerčním televizím. VyVolení a Big Brother přivedou k internetu obrovské množství nových uživatelů, on-line přenosy z kamer rapidně zvýší zájem lidí o vysokorychlostní připojení k síti. Na reality show tak nelze pohlížet jen jako na ubohou zábavu pro šmíráky (což si ostatně já nemyslím), ale také jako na nositele pokroku.

Kdo tvrdí, že se nikdy nedíval klíčovou dírkou, ten se dívá dodnes.

Vyvolený Laco
Laco ve studiu VyVolených, 30.08.2005

UPDATE (30.08.05, 22:21)
Čekal jsem, že se v komentářích někdo ozve, že se jedná o fotomontáž. Nedivím se, fotka je to fakt špatná. Tak dlouho jsem si hrál se zaostřováním, až to opravdu jako fotomontáž vypadá. Níže tedy přikládám ještě jednu fotku ze studia.

Vyvolený Laco
Laco ve studiu VyVolených, 30.08.2005

20 thoughts on “Laco mezi VyVolenými (doplněno)

  1. KNÍREK…. lež!!! To je nějakej dvojník, protože LACO nemá knírek. Že by ŠEBRLE???

  2. to langustaChlapi z Hewlett Packard by se napříště měli zaměřit na to, aby do notebooku montovali o něco lepší displeje. Ty pak už nebudeš urážet hezouny jako jsou Charlie Sheen, Roman Šebrle nebo Leoš Mareš hláškami, že vypadají jako já.

  3. FotomontážeJsou dvě skupiny lidí. V první jsou ti, kteří dokáží udělat fotomontáž tak, že to vypadá jako věrná fotka. Ve druhé pak ti, kteří fotí tak, že to vypadá jako fotomontáž. Patřím do druhé skupiny.

    Ještě pár fotek z mé dnešní návštěvy VyVolených mám, ale nebudu z těchto stránek dělat fotoblog.

  4. Je Laco tady a Ladislav Bittner na Lupě jedna osoba? Podle fotek to skoro vypadá, že na Lupu píše někdo jinej – mnohem starší 🙂

  5. Že by Laco a VyVolení měli nějaké spojení se skupinou ? Ale ať koukám jak koukám nemohu najít oranžové éčko. Tak tam dej tu další fotku. J:-)

  6. to skameneHaha, tys mě pobavil. Fakt dobrej postřeh! Povím Ti jak to je. Sám na charitu odnáším každé Vánoce mnoho svých svršků, třeba loni o Vánocích jsem dojaté pracovnici Armády spásy předal prakticky nenošené sáčko od Versace. Ale všiml sis, do jakých barev je laděn můj blog? Ano, správně — modrá a oranžová. Takže v případě, kdy je zvýšené riziko, že budu vyfocen, zvolím stejnou barevnou kombinací svých svršků, čímž se pro své fanoušky jasně identifikuji.

  7. to MilanTo nesmím veřejně prozrazovat. Ale u piva Ti rád povypravím o všech detailech — kolik jich na té posteli leželo, za co se přivazovaly, co jedna druhé dělala…

  8. Koukám poslední dobou to je trochu fotoblog. Ale není to zlé:o)Budou další fotky?

  9. to Jan NehasilFotky jsou hlavně pro Langustu, ten je línej číst. A další fotky? Z VyVolených už rozhodně ne.

  10. FOTKY… fotky jsou dobrý, ale ne tyhle. Třeba to LEJNO (nebo to byla původně tvoje zmrzlina?) bylo daleko lepší. Ty kecy o zn. VERSACE jsou zcestný, protože ty trefíš nejdál do HASSA na náměstí. SKAMENE (Roman?) ještě netuší, že ponožky z ČK máš smotaný v levý kapse. Je to celkem nechutný, ale furt lepší než JANDA (Dalibor). Ten tam nosil běžně párek (přebal LP HURIKÁN). Milanovi jsi zapomněl připomenout, aby si na to pivo vzal svou "umělohmotnou ručičku" a krémíček (KLUCI TO CHTĚJ TAKY). Nakonec k té fotomontáži. Opravdu netuším, co mají všichni na mysli, ale váš nový obývák je opravdu hrozný. Zazoomuj pro SUCHOSCHE, ať nežije v deziluzi (ty opravdu nevypadáš na 46).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *