Nový web o mobilních technologiích

Zn.: Jen pro vážné zájemceDo zkušebního provozu byl nedávno spuštěn web Mobilring, jehož zástupce Štěpán Tollwerk mi o důvodu jeho vzniku sdělil následující:
„Na českém internetu jsme nenašli žádný server, který by nám svojí odborností a zaměřením vyhovoval. Mobil i Mobilmania a další podobné jsou pouze pro laické čtenáře, které zajímá srovnání mobilů do čtyř tisíc, Lupa se zaměřuje prakticky jen na internet a ISDN server zase spíše jen na pevné telekomunikace a v poslední dobe s aktualizací pokulhává. Přáli jsme si něco, co bude psát o trendech a vývoji v mobilních komunikacích, co se bude zajímat o české trendy v tomto oboru, a tak jsme si takový server založili.“

3 thoughts on “Nový web o mobilních technologiích

  1. jsou to idiotiJo a tisková zpráva by mohla pokračovat:

    "Pro lepší čtenářský zážitek jsme se rozhodli ponechat autory v anonymitě. Přestože pro nás píše třeba Patrick Zandl, zakladatel mobil.cz a legenda české internetové žurnalistiky, jména autorů ke článkům prostě nedáme, nedáme, ne, ne a ne."

    Dokud ti idioti nezačnou respektovat autory, bez kterých by mohli vydávat maximálně velké kulové, budu na ten server házet špínu, kdykoliv to půjde.

  2. nejsou to idiotiDobrý den, omlouvám se, ale vzhledem k tomu, že většinu článků píšeme sami, nepovažovali jsme jména zase za tak důležitá. Ostatně, i redakce časopisů jako Business nepublikují jména redaktorů u článků z řady dobrých důvodů.

    Od poloviny minulého týdne je u článků máme. Článek pana Zandla byl ostatně první.

    Nepříjemné bylo, že pro články odkliknuté z RSS se natahovala jiná šablona, kde jméno nebylo asi do soboty. Už jsme i to opravily, děkujeme panu Lérovi za upozornění na toto.

    V každém případě je třeba počítat s tím, že některé články prostě nemohou mít pravá jména, protože někteří naši autoři jsou zaměstnanci telekomunikačních firem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *