Návrat vyřazených a vystrašená policie (DOPLNĚNO)

Párek postřehů

  • Nova zažívá kvůli tragické sledovanosti Velkého bratra těžké chvíle. V souvislosti s neustálými změnami schématu dělá z televizních programů v magazínech cár papíru, Lenka Hornová nejspíše jako nejslabší článek dostane padáka a vrcholem trapnosti je záměr vrátit do domu Velkého bratra soutěžícího, kterého hlasující diváci vyřadili omylem. Nemělo by vedení Novy ještě popřemýšlet o tom, že by do soutěže Česko hledá Superstar vrátilo Michala Foreta, který prý vypadl kvůli tomu, že jeho fanynky místo posílání hlasů sledovaly finále MS v hokeji?
  • Na Strakonicku se sešlo několik stovek neonacistů, kteří hajlováním a provoláváním rasistických hesel oslavovali svatbu. „Nemáme zjištěno, že by došlo k porušení zákona. Tudíž nebyl důvod pro zákrok přítomných policistů,“ řekl mluvčí jihočeské policie Dušan Klícha. Důvody proč nezakročit ale byly. Mezi policisty je jistě více nakrátko ostříhaných borců než dredařů a zatímco zkouřený technař se holýma rukama jen těžko ubrání těžkooděnci, opilý skinhead vyzbrojený nunčakem, boxerem nebo basebalovou pálkou je již přeci jen jiná váhová kategorie.

UPDATE 19.09., 21:20:
A je to tady — Nova odvolala šéfku BB. Tak to je fičák.

3 thoughts on “Návrat vyřazených a vystrašená policie (DOPLNĚNO)

  1. Tak tak …No, musím s vámi souhlasit, v obou bodech 😉
    Nova blbne, protože není zvyklá že se na ní dívá méně než polovina diváků a o zásazích na lidi kteří jsou "veřejně nepohodlní" (což shinheadi kteří si hajlují někde v hospodě podle politiků samozřejmě nejsou…) už ani nemluvě …
    Možná že když na CzechTecu06 budou všichni propagovat mimo techna i nacismus, tak nebude žádný zásah 😡

  2. Nejhořší je, že je to tak pořád, všichni to vědí, média upozorňují, Cakl bojuje, ale situace zůstává naprosto neměnná… ach jo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *