Hudební singl v papírových novinách

Nová deska Chinaski na novém hudebním serveruPočátkem školního roku byl spuštěn společný projekt zpravodajského portálu iDNES a hudebních médií mediální skupiny MAFRA (Expresradio 90,3 FM, Radio Classic FM, časopis Filter, Hudební TV Óčko) s názvem Show iDNES. Kromě aktuálního hudebního zpravodajství, recenzí a glos by měl Show iDNES přinášet speciály věnované významným akcím (festivaly, koncerty apod.), ukázky z nových alb a filmů, hitparády a žebříčky, soutěže nebo rozhovory.

Ukázky z hudebních novinek nabízel portál iDNES již dříve, ale teprve na novém hudebním webu je to spojeno s opruzem. K ukázkám z chystané nové desky Chinaski se totiž dostanete jedině v případě, když znáte kód uveřejněný v papírovém vydání Mladé fronty DNES. Pokud vás tedy zajímá, jak by zněla skupina Žentour po dvaceti letech, pište si: GVP5E8GT.

3 thoughts on “Hudební singl v papírových novinách

  1. A ten singlZajímavý článek, ale marně hledám zmínku o singlu z nadpisu 🙂 V sobotní MF jsem viděl jakousi upoutávku, ale samozřejmě jsem si zapomněl MF včera koupit 🙁

  2. Re: A ten singlHudební singl fyzicky v novinách nebyl, ač to tak dle reklamní kampaně v televizi vypadalo. Byl tam jen kód, který bylo nutno zadat na příslušné stránce webu http://show.idnes.cz.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *