Proč (ne)sledovat reality show

Indikátor pseudointelektuálůKdyby se VyVolení či Big Brother objevily před deseti lety, dost hlasitě bych opovrhoval těmi, kdo by se na reality show dívali. Proto mám jisté pochopení pro pseudointelektuály, kteří v různých diskusních fórech ostatní horlivě přesvědčují, že vůbec, ale vůbec nevědí o co jde, protože nemají televizi. Oni z toho vyrostou. Díky mediální masáži přeci jména jako Petr Zvěřina, Regina nebo Vladko neslyšel jen někdo, kdo žije v jeskyni nepřipojené k internetu.

Ještě před měsícem jsem sám netušil, že by mě mohlo sledování lidí ve vile bavit. Překvapilo mě, jak moc je to návykové. Jakmile vás osudy lidí uzavřených v malém prostoru zaujmou, pravděpodobně se budete dívat až do konce. Osobně s tím nemám problém, i když si budu už příště dávat velký pozor, abych se do dalších sérií nenechal vtáhnout. Pokud budu chtít v budoucnu část svého volného času věnovat sledování reality show, dám raději přednost fotbalu. Ten není alespoň tak často.

0 thoughts on “Proč (ne)sledovat reality show

  1. realityVe VyVolených se na rozdíl od českého fotbalu alespoň něco děje. Českému fotbalu vládnou kapříci a neschopa Hřebík.

  2. Jo, ja jsem ten pseudointelektual. Nemam televizi, a krome jednoho nebo dvou klipu (hulan.cz) jsem nic nevidel.
    Jasne ze znam Zverinu. Napr. i z tohoto clanku.
    Byl bych radsi, kdyby vsichni, co o nem pisou, psali o necem jinym…

  3. to MilanHřebík by měl z Letné rozhodně odejít. Jenže bohužel o tom nerozhodují diváci, ale majitel vily. Je jasný, že zatímco třeba v teplárně těžko mohou dělníci odvolávat ředitele, fotbal se hraje pro diváky a ti vše vnímají srdcem. A toho, kdo jim sebral Straku a Poborského milovat nebudou.

  4. CYKLISTIKA…. fotbal a tenis jsou pro buzeranty. To je stará známá věc. Cyklistika, to je sport pro opravdové chlapy.

  5. 2 LangustaCyklistika není sport pro chlapy, nebo si snad myslíš že "Silná ruka" je chlap? Možná eunuch, ale chlap vypadá jinak. Navíc kde by byla většina "cyklo-sportovců" bez svých biochemiků …? To by byl teprve pořádnej fičák!

  6. Sport pro chlapyJedinej opravdovej chlap, co kdy závodil na kole, je Řehula, kterýmu v závodě ulétlo sedlo a jeho zadek tak ochutnal středověk…

  7. 2 LacoNebylo to v závodě ale v tréninku, bylo to zřejmě od Řehuly bylo plánované, prej chtěl jet "na krev" 🙂

  8. Popravdě řečeno jsem jako většina z nás sledovala, co se děje ve vile. Ale postupem času jsem zjistila, že se bez toho docela dobře obejdu. ( jinak fotbal taky nemusím, běhání za něčím kulatým jsem dodnes nepochopila a ani jsem neměla tu snahu, ale určitě vím, že Laco není buzerant )

  9. to Blanka a MilanHele nedělejte mi tady z toho reality show! Ale jinak by mě to Blanko taky zajímalo, jak si k tomu závěru došla.

  10. VyšíleníV reality show jsme zase jen další v pořadí. Vstoupili jsme do Evropy, tak se vším všudy. Jsem častým divákem, ale ne pravidelným.Zas tak úžasné to není. Jsem zvědavá na vítěze VyVolených. Myslím, že v reality máme další článek něčeho nového,jiného,zajímavého……….ale když jsem o tom včera přemýšlela,ti lidé plní divná přání TV štábu,zesměšňují se při scénkách a my se tím bavíme (a těšíme se co zase vyvedou). Dneska si pustím holení.
    ….Laco jak souvisí Reality a fotbal s tvým buzerantstvím? Ty o sobě pochybuješ nebo chceš vědět co si o Tobě myslíme?

  11. to Evička tričkoVystihlas to dobře, ale pozor! Jakmile si to nahráváš, už to zavání těžším stupněm závislosti. Konkrétně v případě toho holení si vůbec o nic nepřišla.

    Se svojí orientací jsem si jistý maximálně tak na 4 procenta 😉 Ale co si o mně myslíš ty vím na 100 procent!

  12. intelektuálHmm, tak nevím do který skupiny se zařadit. Na reality show nekoukám (jediný co sleduju a fotbal v televizi mě neláká.

    Když chci reality show, jdu do práce přes vestibul masarykova nádraží – tam jsou takovýhle individua taky 24 hodin denně. A fotbal mě baví jen když ho hraju (což u mě platí obecně pro všechny sporty).

  13. když fotbal tak fotbalkdo má zájem o fotbal, nechť si dopřeje slovenskou reality show FC 3skáč, jede na Markýze a pouze 1x týdně.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *