Proč nečíst filmové recenze

Nabízím jiné řešeníJiž několik týdnů se čtvrtek co čtvrtek těším na pátou hodinu odpolední, kdy Radio 1 uvádí pořad Odvážné palce. Známá dvojka Tomáš Baldýnský a František Fuka ve zhruba půlhodince okomentuje aktuální filmové premiéry naprosto výjimečným způsobem. Kromě jedinečných filmových kritik se dočkáte i obrovské porce svérázného humoru. Přesvědčit se o tom můžete v internetovém archívu zmíněné rozhlasové relace, odkud si můžete stáhnout jednotlivé pořady ve formátu MP3.

0 thoughts on “Proč nečíst filmové recenze

  1. ReJe to opravdu určité řešení, nicméně např. před doporučováním Baldýnského diváky velmi varuji. Fuka je ok, ale přece jenom recenze něčeho vážnějšího než filmy typu Mizerové 2 moc nečekejte!

  2. to MilosTak já bych se naopak bál doporučení Fuky bo ten člověk je jinde než většina filmových diváků. A to jinde i z pohledu náročnějšího diváka. On je vlastně úplně jinde. Ale kde?

  3. Souhlas s LacemSouhlasim, tenhle porad je naprosto skvely a vzdy se u nej narame bavim. Memu vkusu take vic vyhovuje Baldynsky, vetsinou mam podobny nazor na film jako on.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *