Dostane webmaster Sparty výpověď SMSkou?

Fotbalová Sparta má nový webSpolečnost FG Forrest vytvořila nový web fotbalistů AC Sparta Praha, který byl spuštěn minulý týden. Jde nám především o vybudování efektivních informačních a prodejních kanálů. Prezentace Sparty na webu nemá být pouhou zajímavou nástěnkou, měla by být také určitým zdrojem příjmů klubu,“ řekl k novému webu marketingový manažer Sparty David Rýc.

Marně si lámu hlavu nad tím, jak může úplně obyčejný a veskrze nudný web nahradit ušlé stamilionové zisky z Ligy mistrů, kterou si Sparta příští rok nejspíše nezahraje. Ale asi má Sparta ve vedení lidi, kteří webům rozumějí stejně dobře jako fotbalu.

0 thoughts on “Dostane webmaster Sparty výpověď SMSkou?

  1. no mohlo to být ještě horšítrochu (nebo spíše dost) to připomíná nějakou šablonu a vše je řešeno dost překombinovaně, ale jsou mnohem horší weby jak fotbalových klubů tak velkých korporací

  2. No musí se ale uznat, že jde o nejhezčí web českého fotbalového klubu, prestože obecně jde o obyčejný až tuctový web a to je trošku škoda, snad se ostatní kluby probudí.

    nedopustím si: Banííík 🙂

  3. Vyrazne lepsiPokud porovnam starou a novou verzi, tak neni o cem mluvit. Novy web je od pohledu profesionalni prace, at uz po graficke nebo po technicke strance, je mnohem prehlednejsi a i pristupnost se vyrazne zlepsila. Takze mi prijde, ze Laco trochu prestrelil.

    P.S.: Nejsem spartan a myslim si, ze nejlepsi co ceskou ligu mohlo potkat byl Hrebik ve Sparte. To jen tak pro poradek ;o)

  4. to AustinNemyslím si, že jsem přestřelil. Navzdory oficiálním proklamacím nejsem přesvědčen o tom, že by nový web Sparty byl bůhvíjak interaktivní. Alespoň ne tolik, jak by se na fanouškovský web slušelo. A mírná nadsázka v závěru mého spotu směřovala k vyjádření Sparty, že by jí web měl přinášet peníze. OK, ale především by měla Sparta konečně začít hrát fotbal.

    to P.S. Současná mizérie Sparty začala právě vyhazovem Franze (příchod Hřebíka) a prohloubila se výpovědí božskému Kájovi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *