Vaše dopisy v koši nekončíJako každý rok, tak i letos se mi plní schránka péefkami všeho druhu. A protože se mezi spoustou plev občas najde něco pozoruhodného, proč se o to nepodělit.
Rychlé a výživné jídlo po novoročním zdražování
Potřebujete:
– za 50 halířů cibule
– za 50 halířů octa
– litr horké vody
Postup:
Cibuli nakrájejte a přidejte ocet a horkou vodu. Všechno vlejte do lavoru a sedněte si na to holým zadkem. Takto získáte dvě teplé šunky, dvě vejce natvrdo, utopence s cibulí a octem. A kdo má rád tatarskou omáčku, může si trochu pohrát s utopencem.
To je hezký, ale co mám jíst já?! Přece se nebudu furt cpát jenom šunkou!
to HelenaTy nepotřebuješ ani tu vodu. Stačí si povytáhnout tepláky a hned máš zařízlou kačenu 😉
Tak jsem se zase jednou hezky zasmál. Hlavně u Tvého komentáře, Laco. 🙂
:-))))
Ale přece ji nebudu jíst syrovou!!
😀…no mazec prostě.
to Helena: pečení se nedoporučuje
to HELENA…. spařená = dušená, což je také jistý druh tepelného zpracování.
nezacházel bych moc do podrobností.
🙂
to TomGardenAd pečení — záleží na pekáči…
…na nádivce
a kdo ma rad horcici,muze si do toho nasrat