Stahujte nové CD Jarka Nohavici

Pražská pálená naprosto zdarmaJaromír Nohavica ve druhé polovině ledna absolvoval jedenáct koncertů po pražských klubech. V průběhu každého vystoupení zahrál dvě skladby, které dosud nikdy oficiálně nevyšly na žádném nosiči. Vzápětí po koncertě byly tyto skladby nabídnuty na webu Jarka Nohavici ke stažení. Nyní si z jeho webu můžete stáhnout kompletní podobu nové koncertní desky Pražská pálená (skladby se stahují maximální rychlostí 4.7 kB, najednou jich můžete stahovat rovných osm) a k ní si vybrat některý z bezmála padesáti graficky zdařilých obalů pro CD, které si tak můžete zcela legálně vypálit.

Nezbývá než zvolat: Jarek umííí

0 thoughts on “Stahujte nové CD Jarka Nohavici

  1. Diky LacoJe to prima stahovat zadaco a pritom nekrast, co? Sice to je silenej fofr jak to lita, ale jak se rika: „Darovanymu koni na zuby nekoukej“. Mezi nami, ono neni ani moc dobry mu koukat do zadku.

  2. Zapomnel jsem se zminit, ze jsem stahoval 12 pisnicek najednou. No, asi mam vetsi kabel nebo co.

  3. a neumístili byste je někam na rychlejší web, když je to legální? mě se podařilo najednou stahovat pouze dvě a ještě zdaleka pomalejší rychlostí…

  4. to Tom KStahování čehokoli Ti šlo vždycky dobře, o tom by jistě mohla vyprávět nejedna chomutovská dívenka. Souvislost s velikostí kabelu není vyloučena.

  5. Díky za výborný tip, ten název „pražská pálená“ je velmi příhodný 🙂

    Ty písničky jsou sice dosud nevydané, ale tuším, že každý správný fanda Jarka Nohavici už je v MP3 dávno má, ne?

  6. dgx: ano, přesně tak! Proto Pražská pálená (krom originálního přístupu) zarytým fandům nic nového nepřináší…

  7. to dgxMyslíš Dejve? Část písniček z Pražské pálené jsem měl pouze na jedné velmi ohrané kazetě. Horší kvalitu než zmíněná páska měla snad již jen kazeta s nahrávkami Krylova Bratříčka, kterou jsme poslouchali na bramborové brigádě v roce 1988. Kdežto tyhle koncertní mp3 vynikají mimo jiné i svojí technickou kvalitou. Jeden by ani neřekl, že je to ze živáku.

  8. Člověče, tak pro mě jsou nové jen tyto čtyři věci:

    Moje milá dej mi ješte šanci
    Svět je malý pomeranč
    To co nemám nemůžu ti dát
    Staré dobré časy

    Z čehož ještě mi je „moje milá“ tak povědomá, že si nejsem jist. Ale zásadní přínos Pražské pálené je v kvalitě, některé věci jsem měl fakt dost zašumněné a nebyl to umělecký záměr 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *