Ideální hudba do auta

PEHný hudební zážitekVýběr hudby do auta není u mě jednoduchý. Po různých experimentech jsem usoudil, že pravým ořechovým je v mém případě střízlivá (jak jinak v autě) a neagresivní rocková hudba, pokud možno s texty, které si mohu broukat (v horším případě zpívat).

Při poslechu Velké sedmy jsem objevil prešovskou skupinu Peha (mimochodem, velmi zdařilý web). Po přečtení recenze a poslechu hudebních ukázek jsem si album Experiment objednal. Vltava se vyznamenala, neboť CD dnes dorazilo jen pár hodin před odjezdem do Prahy, kam jsem s rodinou vyrazil pro šafrán a trochu toho zázvoru. Musím říct, že cesta příjemně ubíhala i díky zmíněnému CD. Máte-li rádi kytarovky á la Travis, nešlápnete s Pehou vedle.

3 thoughts on “Ideální hudba do auta

  1. brtník má taky cédéčko!taky mi dneska přišlo cd, musím se s radostí pochlubit: philip glass – hours
    do auta se to asi nehodí… ale doma si chrochtám
    k těm travis – je to jediné originální cd kde jsem našel cd text
    a naopak k ukázkám na webech: krátké 30s vzorky jsou jen k nasr…, pokud člověk tu věc nezná, u normální hudby z toho nejde poznat co to bude jak se to dále vyvine

  2. UkázkySpecialisti jsou v tomhle na Vltavě. Ukázky jsou pouze dvacetivteřinové a často zpočátku skladby, kdy se dá poznat skutečně jen málo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *