Vyzkoušel jsem vyzkoušené

Internetový autobazar Vyzkoušeno.cz v nové verziAutomobilka Škoda Auto provozuje několik různých webů a jedním z nich je i server Vyzkoušeno.cz, který se před pár hodinami objevil v nové grafice a s novými funkcemi. Web integruje nabídku ojetých vozů prodejní sítě Škoda Auto v České republice, což v praxi znamená, že prezentuje nabídku téměř 200 prodejců, přičemž v nabídce je asi 2.500 vozů (a to nejen škodovky).

A jaké jsou změny oproti původní verzi? Novější design (není to moc tmavé?), rozšíření počtu zobrazovaných fotografií u jednoho vozu, více možností při vyhledání auta (u zobrazení informací o konkrétním autě přibyly odkazy Další vozy od stejného prodejce, od stejného modelu a ve stejné cenové třídě). Přepracován byl i vyhledávací agent, který podle vybraných kritérii v zadaném období prohledává databázi vozů a v případě nalezení vyhovujícího auta podá zprávu.

Mimochodem, v nejbližších dnech budou zprovozněny internetové stránky s prezentací nové Octavie, které budou mimo jiné nabízet i panoramatický pohled do interiéru. Těšíte se?

3 thoughts on “Vyzkoušel jsem vyzkoušené

  1. nová oktávkaUž se moc těším a nožičkou hrabu a prstíčkem škrábu. Ale Fanynka zatím slouží.

  2. drahá německá autaA určitě jezdíš v drahém německém autě, které používá stejný podvozek, stejný motor a jiné stejné součástky jako levné německé auto.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *