Chcete strávit víkend s Billem Gatesem?

Superbyt od MicrosoftuStrávil jsem tento týden půl dne v Superbytě. Microsoft si v Praze pronajal za 60.000 Kč měsíčně podkrovní byt, který spolu s partnery vybavil nejmodernější elektronikou. Jak se v takovém bytě žije? Ráno vás vibrační budík umístěný pod polštářem vzbudí a váš první pohled bude patřit LCD displeji v zrcadle na nočním stolku, kam se přenáší údaje z meteorologické stanice umístěné na střeše. V závislosti na předpovědi počasí, obsahu vašeho šatníku a napojení na vybrané webové magazíny o módě je vám doporučeno oblečení pro konkrétní den. Systém pochopitelně vezme v úvahu i to, jaký pracovní či soukromý program je zaznamenán v diáři Outlooku.

S ložnicí sousedí koupelna, ve které se nejdříve bosýma nohama postavíte na váhu, která vás nejen zváží, ale z vašich chodidel zjistí procento tělesného tuku, procento tělesné vody, bazální metabolický poměr a metabolický věk. Zbytek údajů o vašem aktuálním zdravotním stavu zjistí ze stolice moderní toaleta propojená s internetem. Díky tomu jsou všechny výsledky v pravidelných týdenních souhrnech zasílány do vaší zdravotní knížky IZIP (o krizových hodnotách je okamžitě zpraven SMS zprávou váš ošetřující lékař).

Tyto informace přebírá i lednička, která podle vašeho aktuálního stavu objednává přes web potraviny a sestavuje jídelníček. Po snídani se posadíte do Fatboye, který zjistí ochablost vašeho svalstva a v případě potřeby Windows Media Center nahraje z televizního vysílání cvičební pořad. To však není jediný případ, kdy se WMC stará o výběr vhodného televizního pořadu. Pravidelně vyhodnocovány jsou totiž i záběry z kamery umístěné nad postelí, jejímž úkolem je sledovat kvalitu vašeho sexuálního života.

Microsoft v souvislosti s prezentací výše zmíněného superbytu vyhlašuje soutěž. Pište prosím do komentářů, proč musí být součástí superbytu komín (malá nápověda: bílá krabička na komíně není náhodou). Výherce získá možnost pozvat na víkend Billa Gatese do svého bytu.

Jak se vám bydlí?

0 thoughts on “Chcete strávit víkend s Billem Gatesem?

  1. bobův tipV případě, když OS Superbyt 06 vyhodnotí, že jste ten den neměli vycházet z bytu, tak aby jste měli šanci k útěku 🙂

  2. bezpečnostné opatrenieTen komín samozrejme spĺňa úlohu ochrany majetku proti zlodejom.

    Ak sa Vám do bytu vláme nejaký zlodej, automatické MS antiburglar riešenie ho ihneď odhalí a na diaľku odpáli sofistikovanú nálož (obalenú v krásnej bielej nenápadnej krabičke), čo spôsobí pád komína na superbyt a tým zabráni ďalšej činnosti zlomyselného zlodeja. Váš drahocenný majetok teda zostáva v bezpečí.


    MS antiburglar úspešne odstránilo zlodeja, prosím reštartujte svoj superbyt.

  3. PYTEL… aby bylo kudy vylít do softího bytu pytel sraček (nevím, jak by si s tím poradil ošetřující lékař).

  4. toz na necem prece musi drzet ta antena, kterou je ta sranda cela pripojena na net, ne? 🙂

  5. Je to speciální česká varianta – po totálním kolapsu OS díky zjištění, co všechno a kolik toho Čech sežere je bez vyhodnocení automaticky nebo poloautomaticky (bílá krabička) provedena kremace dotyčného. Čili kremační komín.
    Pozn.: Samozřejmě meteorologické čidlo vyhodnotí směr a sílu větru, aby nedošlo k nepředpokládanému rozptylu.

  6. MeteostaniceJe to jen dalsi meteostanice, tedy spis jeji rozhrani. Samotna meteostanice, ktera sbida data je od komuni v tomto pohledu nalevo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *