Vratné lahve on-line

První blog, který se stal oficiálním partnerem českého filmu!Minulý týden jsem byl Zdeňkem Svěrákem požádán, zda by se můj blog nemohl stát mediálním partnerem jeho nového filmu Vratné lahve, jehož natáčení začne již zhruba za dva týdny. Přiznám se, že jsem si vzal pár dní na rozmyšlenou. Trošku mě totiž zamrzelo, že televizní práva na tento snímek zakoupila TV N@va. Myslím, že logo mého blogu by se na plátnech kin mnohem lépe vyjímalo vedle loga České televize. Doživotní permanentka pro dvě osoby na všechna představení Divadla Járy Cimrmana mě ale nakonec přesvědčila.

Na co se tedy na mém blogu v souvislosti s filmem můžete těšit? Jako první zprávu nabízím informaci, že právě byly spuštěny oficiální stránky filmu, které budou od 13. března prostřednictvím webové kamery poskytovat on-line obrázky z natáčení. Zvuk sice bude chybět, ale mohu slíbit, že se na mém blogu objeví přepisy veselých příhod z natáčení.

0 thoughts on “Vratné lahve on-line

  1. super gratuluji!
    P.S. – mě jeden známej co si našel na 4 roky brigádu v Praze ( ano, dělá poslance) že propašuje do zákona o lesích, že muj SB blog bude veřejnoprávní a všichni ostatní občané co mají doma PC mi budou posílat povinně 10 korun :-)) heč :-))

  2. Ale Laco dohodli jsme se, že mi na Novu nebudeš sahat … Vždyť víš, že „Nemít prachy (z Novy) jó to vadí, to vadí …“

  3. Gratuluji k jistě netradičnímu ocenění kvalit tvého blogu 🙂 Mě zatím nabídli akorát mediální partnerství k jedné české nízkorozpočtové hře, ale odmítl jsem to, protože jsem bohužel zjistil, že by s tím bylo více práce a papírování než užitku. Doufám, že to nebude tvůj případ 😉

  4. To je skvělé. A mohl by jsi mě panu Svěrákovi představit. Dej mi vědět, kdy se to bude nevíc hodit.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *