Nemáme, zeptejte se příští týden

Proč nebýt pionýremO problémech s nákupem satelitní navigace jsem už psal. Ani dnes, po týdnu od nečekaného rozčarování, se situace nezměnila. V Sunnysoftu neuslyšíte v souvislosti s TomTomem nic jiného než „Není, zeptejte se příští týden“. Ale já nechci čekat, já si chci za své peníze koupit legální instalaci. Nebo se snad mám vydat někam na warezové servery pro pirátskou kopii, na které mi navíc bez problémů pojedou nové mapy pro CZ a SK? Co kdybych si třeba v červnu přišel do autosalonu pro nového Roomstera a zase slyšel větu „Není, zeptejte se příští týden“? Měl bych si jít po vzoru TomToma auto ukrást na nejbližší parkoviště?

Kurva hoši, je šestnáct let po revoluci…

0 thoughts on “Nemáme, zeptejte se příští týden

  1. ehmto mainboard (Laco) Vloženo 23.02.2006, 20:21:15
    NaviPack obsahuje kromě softwaru TomTom ještě GPS receiver, držák pro PDA a nabíječku. To vše za sedmičku bez daně. Jen TomTom samotný stojí na webu šestku. A navíc nevím, jak by si s nákupem za eura poradila naše účetní.

    Kurva Laco za šestku budu pro Tebe (po dobu Tvého pobytu v zahraničí) neustále na příjmu a kdykoli budeš potřebovat a zavoláš, podivam se do Autoatlasu Evropy http://planstudio.cz/mapy-tisk/autoatlas-evropa-ukazky.html a že jsi to ty, tak za bůra sem Tvůj..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *