Zmlácený komunista

Jak bojovat proti zlu?V rozhovoru s Karlem Steigerwaldem, o němž jsem se již zmínil, zaznělo také následující: Komunismus je hnus, ničí lidi. Všimněte si ale, že být v Čechách obětí, to se nám hrozně líbí. Oběť považujeme za hrdinu. Když se však někdo skutečně zachová tak, že si řekne, dobře, jdu bojovat, vezmu zbraň a třeba s ní i někoho zabiju, hned se to problematizuje. Myslím samozřejmě bratry Mašíny. Zabíjeli komunisty, ozbrojené činitele vrahounského režimu, a to je špatně, o komunistech se má podle nás mudrovat, ne je zabíjet. Zabíjet mohou jen ti komunisti. Mašínům by pomník nikdo nepostavil, komunisti je mají dodnes.

Ve středu večer Česká televize vysílala epizodu ze seriálu Zdivočelá země, ve které bylo několik desítek minut drastických záběrů z komunistických lágrů, kde mlácení lidí bylo na denním pořádku.

Neobhajuji napadení komunistického poslance Dolejše, jen jsem tuto politováníhodnou událost chtěl zasadit do souvislostí.

0 thoughts on “Zmlácený komunista

  1. Zmlácený komunista versus jeho ideologičtí předciJe to zvláštní.
    Také jsem četl zprávu o tom napadení Dolejše.
    Také jsem viděl tu epizodu Zdivočelé země.
    Také si myslím, že je to politováníhodná událost.
    A také to na mně velmi zapůsobilo když jsem viděl tak pluk. Maděru (M. Dejdara) řežou, kopou, lámou. Jak ho buzerují a jak byli hloupí.

    Také si ale uvědomuji jak KOMUNISTÉ JSOU HLOUPÍ. Chování, které jsme mohli vidět v tom zmíněném díle zmíněného seriálu nemůžeme přisoudit normálnímu člověku. Takto se chová pouze deviant, psychicky narušený člověk, nebo komunista.

    Útok samozřejmě zavrhuji, bojujme s komunismem legálními zbraněmi.
    Ale bojujme !

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *