0 thoughts on “Průběžné výsledky voleb

  1. Tak co sleduješ to. Co je to za www, je oficiální? Nějak mi to nekoresponduje s tím co říkají v rádiu. To víš já pracuju, volby nevolby.
    Čiko

  2. Jj, tohle z Českého rozhlasu říká totál něco jinýho než výzkum pro ČT. Na tuhle stránku se dá dostat z úvodky bloguje.cz

  3. Zdá se, že teď přichází na řadu velké okrsky (tj. města)… ODS začíná dotahovat.

  4. to ČikoNevim jak ty, ale já s Láďou chlastám od 14:00, teď čumákujeme na čutálisty na pořádný telce a slavíme modrý ptáky.

  5. to VankeltTos řek úplně přesně. I jako volič ODS souhlasím, že je to v prdeli. Nehnuli jsme se ani vo metr! Bejt ale volič ČSSD, tak jsem meganasranej. Kde je kurva teď ten slavnej führer Paroubek?

  6. LACO !!!Tohle je zbytečnej příspěvek. Suchej graf vytrženej v srdcařskym afektu autora z celého volebního dne velmi necitlivě. Od začátku jsem věřil v opačné skóre a první prognózy ve 13:00 tomu napovídaly. Dopad není drtivý, ale snad …

  7. to langustaPleteš se. Příspěvek není zbytečný, protože jinak bych musel napsat jeden hodně nasranej příspěvek o tom, že PAROUBEK JE FAKT KOKOT, voni prej podle něj ty volby byly cinklý. To by jeden blil…

  8. Nestraš, i to co je pravda není moc k smíchu. Češi makají na Moravany a ten náš kraj….no fuj, samej příživník 🙁

  9. prodávámsvou novou lásku O2, dávám výpověď, beru psa a holku a valim do Austrálie za kámošema..
    No a nebo si aspoň změnim adresu trvalého pobytu do jiného českého kraje..

  10. Výsledky volebAch jo,jsem zklamaná,nikoli z výsledků voleb,ale co dokaží se slovnikem takoveho blogaře,jako jsi ty,Laco.Dobrá, asi to k těm výsledkům voleb patří.

  11. to JiřinaMůj blog jen „nastavuje zrcadlo“. A jak říká pan Gipsy: „Sorry za sprostý slova, ale čert je vem, ty přeci kurva dobře víš, jakej opravdu jsem“.

  12. to LacoDobře vím, jaký jsi, ano, „nastavené zrcadlo“ je hodně hrubé, a já mám prostě raději trochu lesku, v tomto případě určitě.Asi generační rozdíl působí, že se na „akci“ volby dívám jinak a proto se ti podařilo mě „vyprovokovat“ k reakci.A jak tě znám, o to ti jde.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *