Bez Paroubka a bez 13. platu?

Jak vypadá SKUTEČNÝ povolební patKoncem minulého pracovního týdne jsem přišel do jistého autosalonu právě ve chvíli, kdy jeho majitel vedl předvolební mítink. Svým zaměstnancům oznámil, že pokud Paroubek vyhraje volby, mohou se rozloučit se 13. platem, protože on jako majitel nehodlá sponzorovat Paroubkův socialistický stát ze svého zisku. „A teď běžte a volte si koho chcete,“ uzavřel předvolební agitaci majitel autosalonu.

Paroubek nevyhrál a zaměstnanci by se tak mohli začít těšit na 13. plat. Jenže nevyhrála ani pravice. Být v kůži majitele autosalonu, tuhle patovou situaci bych rozhodně nechtěl řešit.

0 thoughts on “Bez Paroubka a bez 13. platu?

  1. Jsem rád, že pracuji v soukromé firmě, kde o mém platu nerozhodují volby ani momentální politická situace, ale pouze výsledky mojí prace a případně práce celé firmi. Těch zaměstnanců je mi líto, osobně bych si hledal jiné zaměstnání. A těmito druhy majitelů pohrdám. Vzdar

  2. to ČikoTady v Sudetech zuří Válka barev a zatím vyhrává oranžová s červenou. Na dělnickou pěst je proto třeba přísnost, ty jeden pracující inteligente!

  3. Ani se nedivím, že to u Vás vypadá takhle. Pokud máte takovýchto „podnikatelů“ více, tak to lepší nebude. Já osobně více ocením, že se můžu se svojim šéfem o všem domluvit, než že mi hodí jednou za 4roky ohlodanou kost, abych volil podle jeho představ (nejsem žádná ku.va, aby si můj hlas někdo kupoval)
    Vzdar
    P.S. Souhlasím, já jsem pracující inteligence, ty snad něco jinýho?

  4. Já se tomu podnikateli zas tak nedivím. Spoustu podnikatelů znechutí fakt, že musí platit obrovské daně státu, který jim akorát háže klacky pod nohy. Konec konců i na tom stojí rovná daň –> pokud se daň sníží, méně lidí bude motivováno k daňovým únikům…

    Možná si zam-ci alespoň uvědomili, že je platí majitel podniku a ne stát – ten jenom dává z peněz, které soukromníci vydělají…

  5. to Čikokaždej má svojí cenu.. je jenom otázka, kdy každému dojde trpělivost a přestane dělat dobré skutky za dobrej pocit.. tak nebuď chytrej, ty fyrmo :-))

  6. chichi, majitel byl zaručeně bývalej komunista. Umí jen zastrašovat a vyhrožovat. Bohužel, takových je mezi voliči ODSD většina.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *