Nejlepší obchod s hračkami?

Nevím, nevím…Když jsem před jistou dobou zpracovával testy internetových obchodů, v kategorii e-shopů s dětskými potřebami zvítězil Ostrov pokladů. Minulý týden ve čtvrtek jsem se v tomto obchodě zeptal, zda autosedačka RÖMER Kid – Highline disponuje systémem ISOFIX.

I po čtyřech dnech se stále cítím jako opuštěný trosečník, který se z Ostrova pokladů odpovědi bohužel nedočkal.

AKTUALIZOVÁNO 05.06.06, 15:51
Sypu si popel na hlavu. Z Ostrova pokladů jsem byl upozorněn, že odpověď na můj dotaz z 1.6. se vrací jako nedoručitelná. Následnou kontrolou jsem zjistil, že jsem se překlepl při zadávání mé e-mailové adresy. Chyba je tedy na mé straně a tímto se obchodu Ostrov pokladů omlouvám.

0 thoughts on “Nejlepší obchod s hračkami?

  1. Asi nemá, ale typ Römer Duo Plus Isofix (je dražší) to pořešený má, jestli mi rozumíš.

  2. To VankeltJenže Römer Duo Plus Isofix je v kategorii 9-18 kg. Skoro začínám mít pocit, že autosedačky 15-36 kg se vyrábějí bez Isofixu.

  3. TEST…. můžeš si do ní sednout. Mám jí v autě a ISOFIX opravdu nemá. Ten je pouze u nižší kategorie. Jinak mě pobavilo, jak SKODA AUTO prodává shodné sedačky pod svými křídly, avšak bez loga ROMER.

  4. to LangustaJe vidět, že kucí vopálený ve Škodovce nejsou žádný mejdla a příslušenství vybíraj velmi pozorně. Všiml jsem si toho když jsem si koupil škodováckej střešní nosič a on to byl ten samej co nabízí THULE.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *