Nová internetová digisběrna

On-line fotoalbum na TiscaliDnes spustil portál Tiscali novou službu Tiscali Foto. Můžete si zde vytvářet digitální fotoalba (k dispozici je 30 MB volného prostoru), objednávat tisk digitálních fotografií, číst o novinkách v oboru digitální fotografie a dokonce zde v případě potřeby i nakoupíte příslušnou techniku.

V této souvislosti nabízím lehké srovnání konkurenčních služeb Album.cz a Fotolab.cz, které jsem zpracoval pro web Softwarových novin loni v listopadu u příležitosti výrazné inovace prvně jmenované služby.

Tiscali Foto

2 thoughts on “Nová internetová digisběrna

  1. Ceny v digisběrnách – přehledHodne lidi by urcite uvitalo, kdyby existovala na internetu stranka (server), ktera(y) by obsahovala pouze prehlednou tabulku, ve ktere by se vypisovaly aktualni ceny vsech moznych digisberen v republice (www.fotolab.cz,www.fotostar.cz,www.foto.cz,www.fotomorava.cz,www.mojefotky.cz, http://www.droxi.cz...). Prece jen, kdyz clovek po 1/2roce chce vyvolat sve snimky, tak zase hleda, ktera to sberna ma pro toto obdobi nejlepsi ceny. Vim, ze se uzivatel take muze rozhodovat podle jinych faktoru (jako je dostupnost sberny a jine sluzby), ale prece jen ta cena je pro vetsinu lidi to hlavni.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *