Nejlepší stránky o MS 2006

Kam chodíte?Nijak soustředěně zpravodajství z MS ve fotbale nesleduji. Ale čas od času se potřebuji mrknout, jaký zápas se ten který den hraje, jaký byl výsledek toho kterého zápasu a kde se ten který zápas bude konat. Ale zatím jsem si nevybral stránky, kde bych výše uvedené našel přehledně uspořádané a hlavně aktualizované. Ne jako například fotbalové stránky České televize, na jejichž provoz navíc přispívám koncesionářským poplatkem, kde jsou výsledky proběhlých zápasů zaznamenávány s několikadenním zpožděním.

0 thoughts on “Nejlepší stránky o MS 2006

  1. Laco, kašli na web a zajeď si tam osobně – vřele doporučuji. Lístky jsem sice nesehnal, ale ono úplně stačí zajít si v Německu do sport baru našlapaného Brazilcema (ehm, Brazilkama ;-)) A před velkoplošnou obrazovkou je to skoro jako na stadionu. Prostě paráda.

    Jinak já stejně jako Petr Weida dávám přednost iDnes.

  2. to JirkaSouhlas, na Brazilky se těším v neděli, kdy jedeme do Mnichova na zápas Brazílie-Austrálie. Nepředpokládám, že bych se dostal na stadion, ale bude stačit ten brazilský karneval okolo.

  3. BLESKKup si BLESK. Tam se dovíš, kdo si vostříhal nehty, voholil bradku ….. výsledky jsou někde na konci (aspoň doufám).

  4. ad iDNES.czten mě nyní pobavil, šel jsem se podívat kdo dnes hraje a kromě toho, že tam vysí na HP k MS včerejší zápasy, tak dle nich se ještě hraje Švedsko – Paraguay 🙂 Ale jinak i já je používám na online přenosy, když není televize v dosahu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *