Přeháňky na iDNES

Nebude-li flashet nezmoknem
Nedávno spustil zpravodajský portál iDNES nový server s předpovědí počasí. Pokud se vám líbí animované průlety nad republikou při předpovědi počasí na Nově, budete flashovou grafikou na iDNES nadšeni. Pokud vám jde, podobně jako mně, o rychle dostupnou a výstižnou předpověď počasí, zastavte se raději na stránkách teletextu České televize.
Tak mě napadá, předpovídá počasí na Primě ještě Romana?

0 thoughts on “Přeháňky na iDNES

  1. průletAno, ale to není nic pro tebe. V tyto dny jsou průlety úplně nejanimovanější, což opravdu nelze považovat za dostupnou a výstižnou předpověď. Slunce v duši.

  2. jmeniny… jinak se omlouvám, protože včera jsem ti opomněl popřát vše nejlepší k jmeninám. Činím tak teď – LACÍČKU, vše nejlepší k svátku (přes média si své soukromé záležitosti řeším úplně najraději). Dostal jsi nějaké dárky? Myslím třeba novou mikrovlnku, nebo pračku či hnětač?

  3. to langustaSorry, zapomněl jsem, že pro tebe je nejvýstižnější předpovědí „Zajtra budě hmlisto a pozajtra takisto“.

  4. to langustaPřání jinak než přes média nepřijímám, takže seš vlastně první, kdo mi SKUTEČNĚ přeje. A protože jsme tady úplně sami, tak ti důvěrně sděluji, že jsem od milenky dostal košem a od ženy jsem dostal kopačky.

  5. no druhý místo je takypěkný, takže opožděně ale přece ať Ti to šlape Laco.. 🙂

  6. a počasí na Priměuž jsem dlouho neviděl ale doufám, že Romana stále předpovídá..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *