Nová pravidla silničního provozu

Přísnost muší bejt vašnosto
Několik desítek kilometrů nepotkáte nikoho, kdo by předjížděl. Všichni mají na tachometru přesně devadesát. Ve městě se jede padesát, v místě dopravních omezení dokonce neuvěřitelných třicet. Nevěřil bych, jak silný pocit sounáležitosti s ostatními řidiči se dá prožít. Funguje to.

Jen nám to teď nesmějí policajti zkazit.

0 thoughts on “Nová pravidla silničního provozu

  1. Ja najel neska asi 250km a fungovalo jen mimo Prahu 🙂 I kdyz ono se blbe meri rychlost predjizdenych vozidel 🙂

  2. Roj: (Nielen) Pražské cesty „stíhajú“ iba vďaka sústavnému nedodržiavaniu maximálnej povolenej rýchlosti a niektorých ďalších prepisov.

  3. nic mocJá jel včera do Prahy a potkal jsem spoustu poseroutků, co měli na tacháči pro jistotu 80 … Tak jsem se moc nežinýroval a jel úplně normálně.

  4. Prvně a naposledTak nám to asi po vyjádření Paroubka moc dlouho nevydrží. Dnes přišel na to, že silniční zákon je příliš přísný a musí se změnit a už plánuje amnestii na všechny nezodpovědné řidiče. Škoda, že si nepřečetl ještě před schvalováním. Tak zítra už si na přechodě opět počkám. Snad jen ten Laco mě opět pustí. 🙂

  5. to NociParoubkovi si asi stěžoval jeho osobní řidič. Mně se sice zdá zákon také přísný, ale na vynášení soudů je rozhodně ještě brzy. Největší pakárna asi bude s městskými policisty — představa, že mi dvakrát za rok naměří 51 km/h a já přijdu o papíry mě opravdu děsí.

  6. U nás to taky asi začlo fungovat…do pátku nic a pak v sobotu a v neděli dva sražení chodci na padesáti metrech za mým domem. První srážku dokonce s brilantní 25m brzdnou dráhou zvládla státní policie:D Strhávají se body k dobru za sraženého chodce, nebo ne?:D

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *