Ženy jsou chovatelky

Nový web pro ženy to potvrzuje
Je to jasná zpráva. Chlap má vydělávat peníze a žena je tu od toho, aby udržovala teplo rodinného krbu a sloužila k potěšení svých blízkých, muže nevyjímaje. Žena je prostě chovatelka. Pokud máte stejný pohled na svět, zavítejte na web Chovatelka.cz, který se na internetu objevil před pár dny. „V logu webu je žena, která miluje zvířata. Dokáže myslet i na sebe, chodí upravená, neštítí se práce a má radost z celé své domácnosti, zahrady, květin a zeleniny, kterou ráda pěstuje pro celou svoji rodinu. Ráda si vyslechne rady jak zdokonalit svůj dům, zahradu a vše sladit v harmonii celé rodiny a zvířecích mazlíčků,“ napsala mi vedoucí redaktorka webu Chovatelka.cz Michaela Chýlková.

0 thoughts on “Ženy jsou chovatelky

  1. Jestli někdo někdy někde nějakou takovou viděl, tak prosím dvě zabalit s sebou 😉

    Nicméně článek o budování zimní zahrady se mi hodí. Zrovna na jednu předělávám garaž.

  2. ZDROJZapomněl jsi ale napsat, že paní redaktorku Chýlkovou jsi inspiroval svým článkem z 23.11. 2005. Nebýt tohoto příspěvku, nevznikl by ani web. Jinak to, že žena chodí upravená (nemyslím jen krásný svetr s norskými vzory), miluje zvířátka (nejen rybičky) a dokáže vstřebat nový měsíčník OBI je přeci skvělé!!!

  3. O ničemtak to jsou přesně ty články „O ničem“. Laco nemůže pochopit Web chovatelka. Asi by mu vyhovoval web „jerabnice“ nebo „hornice“. No jo, to je ten Váš budovatelskej kraj.

  4. to PetrA máme tady kauzu. Co s tím budeš dělat? Mně osobně ten web přijde JEN jako reklama na nějaké „léčebné“ produkty, která je obalena jakýmsi obsahem, který zdá se není vždy původní.

  5. to LacoNo zatím jsem jim napsal ať mi vysvětlí jak k něčemu podobnému došlo a ať navrhnou způsob řešení. Uvidíme, jak zareagují.
    Stalo se nám to už párkrát u různých serverů (plus občas nějaký ten školní blog, ale to většinou neřešíme) a pokaždé se to nějak vyřešilo, ale ještě nikdy ne tak že se pod náš článek někdo cizí podepsal jako autor.

  6. Připadá mi, že vykradené články používá spíše http://www.priroda.cz
    Viz.
    Vosa obecná – Vespa vulgaris
    literatura:
    J. Hanzák, J .Moucha, J. Zahradník – Světem zvířat V.díl (2. část) Bezobratlí Albatros, Praha 1979
    J. Zahradník- Náš hmyz, Albatros, Praha 1981
    J. Čihař a kolektiv- Příroda v ČSSR Práce , Praha 1978
    Všeobecná encyklopedie díl 4. Nakladatelský dům OP, Praha 1998
    The Children´s Animal World Encyclopedia in colour, The Hamlyn Publishing Group Limited 1968 London

  7. to AlexDěláš si srandu? Je to odborný text o živočichovi, a pokud při zpracování autor použije nějakou odbornou literaturu, je samozřejmou slušností to uvést. Ale je to jen zdroj informací, není to opsaný text.
    Což je ten rozdíl od Chovatelky – oni přímo kopírovali celé odstavce z našeho webu a ani se nenamáhali se nás zeptat nebo to alespoň v textu uvést.

  8. to AlexProtože ho už částečně upravili aby se originálu tak nepodobal a navíc tam alespoň dodali na konec odkaz na Přirodu. Původní stav byl dost jiný…

  9. ženaTak nejdřív článek o ženě chovatelce a pak v komentářích povídání o vose. Nikde se sem nedočetl, která lépe píchá.

  10. to MilanJestli si dával v hodinách přírodopisu pozor, tak bys měl vědět, že VŽDYCKY záleží na SAMCI! Žena (vosa) je jen OBĚŤ.

  11. Koukam ze zase nejake malomestacka zabomysi valka o hov**… Kdo vede a kolik uz to je?
    (ps. laco, preteka ti odkaz z designu)

  12. Tak to mně na zmíněných stránkách vyrazily dech dva články: „Angrešt – zavařování angreštu“ a „Traktor – základní údržba traktoru“.

  13. Ale, ale :))) Tak už se s tím netrap. Chápu, že někdo poprvé slyší o tom, že se dá zavařit angrešt, že v sekci domácí dílna je „údržba traktoru“ nebo plovoucí podlahy a její druhy, ale tudy asi pšenka pro další snahu poškozovat jméno tohoto webu nepokvete. Nechápu co tě tak prudí, že se snažíš přesvědčit pár čtenářů jak někdo bezmyšlenkovitě kopíruje tvoje články o vose nebo o kose. Sám víš, že to není pravda a že to byla pouze prvotní záminka něco na ten web plivnout. Nevím, kterou školu jsi studoval, ale i naprostý dement pozná, že články nejsou odborné a web se nejmenuje http://www.odbornaudrzbatraktoru... Jsou to zájmové články podobně jako v běžných magazínech. Jestli to, ale bereš jako sport o špinění nových webů, tak hurá do toho. Pořád lepší než běhat po náměstí a honit malé děti, aby si tě šli poslechnout k tobě domů.

  14. to ZabomysakVankeltPetrVedro dělá s lidma strašné věci…
    Jinak tě na tvé adrese 83.208.131.171 zdravím a děkuju za všech téměř 1000 hlasů v naší anketě. Doufám že se neurazíš, když to vymažu.

  15. to PetrAlex to nějak neunesl. Je to první člověk v historii tohoto blogu, kterýmu jsem zakázal komentáře. Ach jo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *