Sexy auto pro ženy…

…s nádherným zadečkem
Volvo? Bezpečnost zabalená v nudě. Dokonalé nudě. Krásné nudě. Drahé nudě. Ale zdá se, že do Švédska konečně dorazil svěží jižní vítr. A protože ve Skandinávii stojí všechna auta čumákem na sever, změny k lepšímu se projevily nejdříve na zádi. Podívej se kámo na zadek nové cé třicítky a podlomí se ti kolena, jako byses díval na prdelku krásně rostlé dvacítky. Dokonalost sama. Za dvacítkama už neběhám, ale za touhle třicítkou bych vydržel jezdit celý den.

BRAVOLVO!

Volvo C30

0 thoughts on “Sexy auto pro ženy…

  1. ….mooooc pěkný autíčko, konečně udělali něco svěžího a oku
    lahodícího….ještě do toho třeba 2,5 turbo a šel bych do
    toho….měli bysme s tou mojí krásnou „30“ potom stejný auta… :-))

  2. není 20 jako 30…ale pěkná prdelka.. nicméně není dvacítka jako dvacítka a to samé u těch o deset let zralejších.. 🙂
    A stále a stále tvrdím, že nejhezčí prdelku má Octavia II combi..
    Ovšem to už není gazela ale slonice 😛

  3. To nepochopím???Vždyť je to jenom auto … 4 kola, volant, nějakej pedál a Laco se skoro udělal.

  4. to BobTy jsi bráško ještě malý, nemůžeš je všechny znát. Zadek OII combi je zadek dělnice třísměnnýho provozu. Zadek OII liftback je zadeček asistentky PANA ŘEDITELE.

  5. ale alejo kamaráde, kdybys byl se mnou včera na spinningu, věděl bys že nejhezčí zadek má Světlana z Ukrajiny, když si vezme růžovej obleček.. žádná asistentka.. ty řediteli..

  6. No nevím, ale moc se mi nelíbí. Klasické Volvo je klasické Volvo. Tohle je extravagance, která mi k téhle značce nesedí.

  7. to ČikoHele brácho, až zažiješ ten pocit, kdy si budeš vybírat auto pro sebe a nebudeš čekat na to co ti půjčí táta nebo co ti svěří šéf, budeš auto vybírat nejen rozumem, ale i SRDCEM. A dáš do toho kus sebe. A pokud se máš jenom trochu rád, budeš tu káru MILOVAT. Pak pochopíš.

  8. od dob PT Cruisera mě nějaké auto oslovilo. ale tohle je trochu jiná cenová kategorie 😉

  9. JOVOLVO je pro borce. Beru, je moc hezký, ale tohoto prcka nechám sekretářce. Pan ředitel se vrhne po C70.

  10. to ČIKORáno, než půjdeš na posvátné místo uprostřed té nejhezčí louky v LEDENICÍCH, si nezapomeň nasadit všechny své amulety a náramky dodávající energii k přežití na tomto nicotném světě. Modli se prosím za všechny konzumenty a uvědom si, že vás vyvolených je už příliš málo na to, spasit ty zkažené. Zvaž své síly a teprve poté vykroč správným směrem. Rozhodnutí je jenom na tobě.

  11. to Langustasice je to Indoor cycling ale prostě šlapání na stacionárním kole ve fitnes Dukla v Děčíně – Bynově. Bohužel ke mně na hodiny nechodí, chodí „fitnesovat“.. A jestli chceš, příště Ti Světlanu vyblejsknu.. 😛

  12. to Lacobtw, teď teprve maj moje stránky váhu.. přidal jsem tam logo Tvého blogu.. Ale protože ho máš moc velkýho, musel jsem Ti ho zformátovat 😀

  13. to LacoTak jsem to konečně pochopil. Dvěma výfukům a takle neleštěnejm to můžeš těžko odolat. A plánujete už spolu budoucnost? A co budete mít, že by malý volvátka, nebo myslíte výš … malý poršátka??? Drsný kraj = drsná úchylka. Laco, včas se svěř do rukou odborníků, časem se to bude jen zhoršovat!!!

  14. to LangustaNějak tě nepoznávám, takovéto názory máš před, nebo po 100 kmitavejch? Možná by jsi měl cvičit častějc … pak neni ještě nic ztraceno … ty KONZUME!!!
    P.S. ochranné a posilující amulety posílám obratem na dobírku.

  15. to BobDíky za odkaz na můj blog. Teď teprve mají Tvé stránky konečně nějakou informační hodnotu a jejich návštěva není festivalem ztraceného času. Doufám, že sem přes ten odkaz dorazí Světlana z Ukrajiny.

  16. zadekHezky jste si pokecali, předpokládám, že Čiko má louku posečenou, aby se neztratil. V komentářích mi chybí ohodnocení velikosti vejfuku …

  17. to MilanS tím vejfukem jsme čekali na Tebe. V tomhle oboru si vždycky platil za ZNALCE. Tak jak tedy Milane? S čepičkou nebo bez?

  18. líbí, příjemná změna, žádný paskvil od renaultu nebo fiat „multipla“
    jenže to je cad obrázek, živé se to málokdy povede udělat stejně pěkné.
    předek je dost divný, v poměru k celému auto to v reálu buď udělá zajímavé, nebo jeho vzhled zabije.

  19. Hodně dobrýC30 je můj velmi oblíbený model. Má krásný tvar a skvělou velikost;) XC90 je taky suprový,ale trošku větší..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *