Základní instinkt policejního šéfa

Duchapřítomný hrdina
Mám teď mnohem lepší spaní. Ukázalo se, že naši přední policejní představitelé jsou muži na svém místě. Policejní šéf Husák se chlapsky přiznal k porušování dopravních předpisů a na čtrnáct dní si zakázal sledování Večerníčka a včera se příkladně zachoval také vedoucí Dopravního inspektorátu ve Frýdku-Místku Michael Čaš, který prý sice podle jistých zpráv v sobotu v noci havaroval opilý, ale pravda je jinde.

V článku na Novinkách je totiž jasně napsáno:

Novinky.cz

Nenapravitelní šťouralové pochybující o tom, jak lze snadno instinktivně přelézt za volant, by si měli přečíst článek na iDNES, kde duchapřítomný hrdina svůj odvážný čin vysvětluje podrobněji:

iDNES.cz

Já mu to věřím, takovou blbost by si přeci nemohl vymyslet.

21 thoughts on “Základní instinkt policejního šéfa

  1. já mu také věřím………..
    určitě ví, že lež má krátké nohy a že boží mlýny malou pomalu, ale jistě…..

    P.S.Zdravím Langustu!!

  2. …On tak vlastně vůbec nebyl. On šel jen okolo z hospody a viděl, že se tam někdo z jeho rodiny vyboural tak tam sednul a myslel si, že to vyžehlí…Mrdka jedna mediální…

  3. to Noci…Jako z čeho? Z těhle frašek, dyť je to k smíchu. Kdyby aspoň trochu úcty…

  4. 1x povinný názorTak mi Laco vynadal, že jsem bez názoru, když nic nekomentuju. Ale copak to jde, když píše samý uhozený články? 1x Můj názor je: „Jděte všichni do prd.le! Ať žije anarchie! Jenom ať už není takový horko. Jo a Langusty jsem se nikdy nebál … vždycky jsem ho přepral a i teď bych ho přepral“. Doufám, že to aspoň do podzimu jako názor stačí.

  5. to ČikoBez názoru si byl vždycky, jeden komentář na tom nic nezmění. Chtěl jsem Ti tam k vám na JIH poslat dva kufry toho čerstvýho dvacetistupňovýho vzduchu od nás ze SEVERu co si po mně chtěl, ale kašlu na Tebe. Na jaře jsem Ti poslal v krabičce od diabolek trochu čerstvýho sněhu z Klínovce a ani si nepoděkoval.

  6. to ČikoTo nebyla Langusta co jsi přepral, to byla sardinka. Moc dobře si ty pixly pamatuju. S tím bych se moc nechlubil.

  7. to ČIKOPáníček si začal česat číro. Jestli ti je horko, tak si sundej ponožky a ten omšelej svetr, co máš od druháku na vejšce. Jó, a ty vlňáky, co se nosily v 80-tých letech vyměň za šortky ala HAWAI. Co se týká toho praní, tak slez z postele, jdi si omýt obličej, vysekni 100 kliků kmitavě a potom se do půl těla svlečenej (začni odshora) zamysli před zrcadlem, kdo ze severu si tě může přijet potěžkat.

  8. to bati…. strč si xicht do ledu a vzpomeň, jak se budeš vysírat v zimě, až bude kolem mínus 15

  9. to Evička Tričko… tě taky zdravím. To víš, život je už takovej … plnej křivd a polopravd … ještě, že tu je náš malý kněz a jeho ovečky. LACO, chraň nás! (Důležitá je skutečnost, kdy každej správnej a spravedlivej fízl, kterej seká dobrotu, dostane za těch pár nekonečných let ve službě pár tyčí – zde jsem si půjčil knězův slang – měsíčně.)

  10. to langustaTo si mě asi s někým pleteš. Já jsem ta hora svalů co tě od prváku šikanovala a který si chodil s kbelíkem pro pivo. Už si vzpomínáš?
    P.S. 100 kmitavě dělaj jenom začátečníci.

  11. napadá mě takové zhodnocení..Husáák si dycky jezdil jak chtěl, už za bolševika a Čas(ch)? Ten vše vyřeší 😀

  12. mno a co jsem to vlastně chtěl..jooo to Laco: TY MÁŠ ALE TFUJ KAMARÁDY 😀
    Tak s Tebou se už kamarádit nebudu..

  13. počasí venku posledníchdní není nic jiného než povedená demoverze krematoria.. tak se nedivte, že jezděj vip rychleji.. Jenom mě tak napadá proč ten trouba neletěl vrtulníkem, když Zaorálek, bo kterej z těch pánů nahoře pravidelně létal služebně do Ostravy, bo jine prdele..

  14. na mapě?co je to za blbou otázku? Rusko bylo vždycky pulka dvoustrany mapy světa..
    A ta Ostrava, ta je v Rumunsku…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *