Internet vymyslely ženy

Je krásné být ženou, maminkou nebo aspoň sekretářkou
V polovině července byl spuštěn nový dámský portál Mladá žena vzniknuvší spojením webů Maminka.cz a Juicy.cz, jejichž články posloužily jako jeho základ. Alena Brentová, manažerka online oddělení vydavatelství Mladá fronta, které mladý web provozuje, mi kromě jiného sdělila, že Mladá žena je koncipována pro čtenářku ve věku od 20 do 45 let.

Pokud vás teď napadlo, že na trhu ženských webzinů existuje díra pro čtenářky narozené před rokem 1961, buďte v klidu a na registraci domény StaráŽena.cz zapomeňte. Důchodkyně totiž na internet nechodí, kupují si v trafice Vlastu.

0 thoughts on “Internet vymyslely ženy

  1. hmmmDůchodkyně totiž na internet nechodí, kupují si v trafice Vlastu.

    Tohle bych netvrdil. Tchyně je druhej ro v důchodu a surfuje jak o život. Sice hlavně na webech cestovek, ale na netu je. Ovšem pravdou je, i ženský před hobem by adresu starazena.cz ignorovaly. Většina ženskejch si jako mezní věk připustí 45 a pak už jim je jen dlooouho skoro padesát… 🙂

  2. to Petr K.Souhlasím, že doména StaráŽena.cz je nepoužitelná. Pak teda vidím díru na trhu v neexistenci domény MojeStará.cz. Už teď mě napadá dost možností, jak takový sajt využít. Ale nemohu se teď o ně podělit, právě mě volá manželka… Promiňte, budu muset jít…

  3. to LacoTak jsem si dal za úkol, že Lacovi udělám radost a napíšu mu ke každýmu článku nějaký komentář. A protože jsem se nechtěl přecenit, tak jsem si dal cíl alespoň 14 dní.(asi 4 dny mám za sebou) Ovšem Laco má „okurkovou sezónu“ a dělá mi to opravdu těžký (viz. článek). Tj. Můj názor je: „Laco jdi do prd.le s takovýma článkama. To tam nemáš nic lepšího?“ P.S. beru si svůj nejsilnější amulet a jdu na svou nejoblíbenější (neposečenou) louku!

  4. Mé babičce je 75 a internet miluje. Zejména, když jí seznam po zadání slova recepty nebo dieta vyplivne něco obzvláště zajímavého 🙂

  5. to ČikoVůbec nic si nepochopil. Úkolem těhle článků je přivábit na můj blog zástupy žen, které by trochu rozředily to moře šovinistickejch příspěvků. Tvým úkolem je svými komentáři těm nově příchozím ženám dokazovat, že to s jejich inteligencí ještě není tak zlé, že jsou horší případy. Ale neboj, taky si přijdeš na svý, chystám sérii článků o životě „rovnýho chlapa“ Nicolae Ceausesca.

  6. to lacoKdyž chceš psát pro zástupy žen (od 15-40), tak se staň tajnou dopisovatelkou do Vlasty. A troufám si říct NÁS s tim tady neotravuj.
    P.S. už se těším na sérii (ala rovnej chlap Ceausescu)

  7. to ČikoDo Vlasty píšu dávno, vedu společenskou rubriku, kde uveřejňuji fotky z pátečních mejdanů v domovech důchodců. Ano, to jsou ty hezké obrázky, co sis minule tak chválil.

  8. to Čiko: Čiko, seš ňákej měkkej. Tady na blogu můžeš klidně napsat „jdi do prdele“ i bez té těčky místo prvního „e“ ve slově. Laco není cenzor a ustojí to.

  9. to VankeletJá vím, že by to Laco ustál. Ale snažím se nepsat na internet sprostě, protože když pak čtu nějaký diskuse, tak to sklouzne do toho, že si lidi akorát přes internet nadávají a je to o ničem.

  10. Taky bych byl opatrnějšíNepodceňuj starší lidi na netu! Máme necelých 14 dní na webu anketu, kde se právě ptáme na stáří a kupodivu tam máme skoro stejně lidí starších 50 let než mladších 15. A kdyby nám teď nechodily kvůli Seznamu a jedné naší debatě spousty lidí kvůli Czechteku, tak by těch starších bylo dokonce víc.

  11. to ČikoTeď tě tady naprášim – Čikovi je už padesát, tu školu studoval hódně hódně dlouho. My jsme mu říkali táta šmoula.

  12. Laco, a co si registrovat doménu Mladymuz.cz? To by bylo docela snadné. 5% by mělo hlavu a patu, 40% o babách a 45% o autech. Snadná údržba, snadný zisk. 🙂 … PS: Pokud by chtěl někdo hledat těch deset procent, tak to by bylo o ničem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *