Jak sbalit holku

Nový web o svádění
Nově příchozí čtenář mého blogu by při pohledu na několik posledních příspěvků mohl nabýt dojmu, že se jedná o kultivované čtení pro ženy. A protože opak je pravdou, jsem rád, že mohu po delší době přijít s dobrou zprávou pro muže. Koncem června byl totiž spuštěn web Svádění.cz, který budiž chápan jako kuchařka s mnoha recepty, díky kterým muž uspokojí své základní potřeby. „Cílem těchto stránek je především ukázat, že oslovit a sbalit ženu může opravdu každý. Jen je potřeba nebát se a odvážit se jít do toho. Není cílem webu, aby se chlapi naučili nazpaměť různé konkrétní tipy oslovení a ty pak papouškovali. Stránky se mají stát především inspirací,“ napsal mi autor projektu Svádění.cz Petr Rulíšek. Velký důraz je kladen na příběhy a tipy na seznámení od čtenářů webu. Ti mohou posílat své konkrétní příklady (tipy) seznámení v textové podobě, ale třeba i audio či video nahrávky.

Lituji muže, kteří balí ženy. Skuteční muži se totiž nechávají balit ženami.

0 thoughts on “Jak sbalit holku

  1. Já litujimuže, kteří si myslí, že balí ženy, a ani ve snu je nenapadne, že je to obráceně. 🙂

  2. Pane jo, s touto tématikou se teďka nějak roztrhl pytel (že by léto?) V Reflexu (!) je tomu vyčleněna jedna rubrika a byl tam i rozhovor s autorem oné rubriky a knížky o balení…

  3. jo jo je to faktženský bakej chlapy a kdo na to ještě nepřišel, ten je marnej.. 😀 Btw moderní ženský baví balit..

  4. Jojo, taky si říkám,že jestli teda teď ženský balej chlapy v takovém měříktu, že se to stává hlavním tématem rozhovorů, tak asi chodím na špatný místa nebo co:)

  5. to CerfŠpatný místa? Poradím Ti. Vezmi kolo a běž se projet z Chomutova přes Krásnou Lípu, Dominu a Křimov na Horu. Sv. Šebestiána. Před mávajícími spoře oděnými slečnami nebudeš stačit uskakovat.

  6. to CerfCo ti radí Laco, mohu potvrdit – vždycky před Dominou (obec v okr. Chomutov, pozn.) tě ty holky, díky jejich obrovskému zájmu, vytlačí do protisměru.

  7. To Laco a VankeltPěkná rada pánové, ale zas tak okatý zájem jsem na mysli neměl, to už jde spíš o zdraví, možná i život:)))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *