Z internetu do televize a zpět

Co se portálu Atlas.cz nehodí do krámu?


Důležitý je mít nápad. Ještě lépe geniální nápad. Čtvrtníček ho měl. Na začátku byl článek v deníku Sport. A bývalého ústředního protagonistu kultovní České sody napadlo vystavět na policejních odposleších divadelní hru. Vznikl tak nový kult, na jehož rozšíření jsem se svým dílem sám podílel. Protagonisté Ivánek, Milánek a delegát tento kult postupně přiživovali krátkými scénkami, kterými čas od času potěšili stále početnější tábor příznivců jejich svérázného humoru.

Takové to domácí žvýkání delegáta Josefa Poláška bylo prvním signálem, že i z undergroundové zábavy se může stát dobrý byznys. Druhým signálem byla tiskovka portálu Atlas, kde se kromě Poláška v montérkách objevil i Čtvrtníček. Velkým finále je právě probíhající televizní reklamní kampaň Atlasu podporovaná novým webem pNEU servis. Reklamní spoty jsou přesně v duchu výše zmíněných videí na webu Ivánka, jen jsou prosty sprostých slov, bez nichž je ovšem poetika tohoto humoru poloviční.

Vrcholem trapnosti je ale snaha správců nového reklamního webu Atlasu cenzurovat příspěvky obsahující sprostá slova. Vždyť nestojí humor Čtvrtníčka a spol. právě na nich?

10 thoughts on “Z internetu do televize a zpět

  1. Ty woe to sou mrdky, dyt mi sme jenom nosici ryb…Ale no snad se to nejak na tom nasem webu poresi…

  2. DokončeníA nechybí tomu reklamnímu spotu dokončení scénky, ze které vychází? Myslím to po druhém „jebnutí“ na Enter: „Tak, a je to v p*či.“. Anebo by to snad mohlo poškodit image služeb Atlas? 😉

  3. to Pavel KoutDobrej postřeh Pavle 😉 Osobně si ale myslím, že tuto reklamu postihne stejnej osud jako Bóbika. Všem se to bude líbit, ale nikdo nebude vědět, na co je to vlastně reklama.

  4. Atlasty krávy z Atlasu by si měly ty mediální mrdky vošetřit, dyk my sme dělníci internetu, jestli mi rozumíš
    ale vono od toho atlasu se to dalo čekat, dyk si ještě pamatujem jeho pochybnou minulost, co to na nás zase jedou za betla?

  5. Volee….jestli voni nahodou nevi, ze to nebyly jabka Jardy. Nejaka druha liga to je vo hovne…

  6. Stupidní reklamaNo především je ta reklama naprosto stupidní. Snaží se říct něco v tom smyslu, že Atlas.cz je nejjednodušší portál a přitom ukazuje dva Ivánky, jak nevědí, co „tam“ vlastně mají dělat. Postavené na hlavu. Trochu jak záběry z uživatelského testování první verze webu…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *