Pomozte mi vybrat hosting

Hledám kvalitní komerční hosting. Zn. Najdu?Pro nově vznikající malou firmu hledám komerční hosting. Webový prostor bude využíván pouze jako statická prezentace (nepotřebuji skriptování) a úložiště pro data (cca 100 MB). Velký důraz však kladu na vedení e-mailových účtů (max. 10). Vítan je proto přístup k účtu přes web, antispam, antivir a dostatečná velikost odesílaných a přijímaných e-mailů. S objednáním hostingu plánuji spojit i registraci domény.

Kromě výše uvedených požadavků hraje roli také cena za registraci a vedení domény, měsíční poplatek za hosting by se měl pohybovat mezi 200 — 300 Kč. O existenci služby Přehled českého webhostingu vím, ale zajímají mě spíše zkušenosti uživatelů. Poradíte?

16 thoughts on “Pomozte mi vybrat hosting

  1. cechacekdoporucuji ceskyhosting.cz (sam na nem nehostuji, ale ohlasy jsou vice nez pozitivni – viz vit dlouhy, nitro, jirka chomat…)

  2. MediaWebJá mám hosting u MediaWebu… cením si především toho, že ke mně, jako zákazníkovi, mají naprosto individuální přístup, což, vzhledem k tomu, že jsem tvůrce www, je pro mě dost důležité. Technická podpora je téměř 24/7 okamžitá. O cenám nemám takový přehled. Webmail, antispam, antivir, vše v poho.. využívám jejich služeb už nějaké dva roky a nikdy žádný problém.
    http://www.mediaweb.cz/

  3. pes.czja mam pes.cz – je skvely, ale vsetci ostatni sa nan stazuju (miliony odsudzujucich diskusnych prispevkov) .. takze s ohladom na vacsinu hladaj nieco ine.. ale supermusic.sk je tam uz 2 roky a menit zatial nebudem .. na jar som spustil mumi.sk a neni zatial tiez ziadny problem..

  4. gigaweb.czCo člověk, to názor 🙂

    neomezenou velikost schránky poskytuje http://www.gigaweb.cz. Hostuju u nich většinu webů a jsem spokojen. Antivir a antispam používám vlastní (mají jej v nabídce), takže nemůžu posoudit.

  5. MediaWebNa MediaWeb.cz je neomezená velikost schránky také a nejen to … da se domluvit lecos, jen to zkusit 🙂

  6. PesTaky doporučuju Psa. S žádnou jinou firmou si pravděpodobně neužijete tolik ‚srandy‘ jako se psem. Tedy vlastne s psiskem (www.psisco.cz)

  7. superhostingZkus http://www.superhosting.cz – maji nejlepsi webmail v cestine, imap, anti spam, antivir a dalsi (vice je o tomm na jejich strankach – SuperAntiSpam) … a o zakazniky se fakt staraji … a ceny jsou v pohode …

  8. Superhosting.czUtekl jsem od "profiku" na Hyperlinku k Superhostingu. Pristup zde mi vcelku vyhovuje, provozuji ASP – sem tam vypadek(1x za dva mesice?).

  9. Jak je to smutné…Jak je to smutné, co jsem se tady dočetl v sebereklamních příspěvcích:-) některých "taky webhosterů"

    Tak trochu pozdě jsem se dostal k této stránce, ale možná někomu pomohou moje zkušenosti s hostingovýma společnostma.

    Co se týče hostingů, prolezl jsem jich několik – pár se svojí doménou, hodně s doménami mých klientů. Vyzkoušel jsem si ledacos, otestoval jsem si možnosti každého hostingu, komunikoval jsem s technickou podporou skoro u všech hostingů, s kterými jsem měl co do činění, ale proboha, už ne…, už ne žádný jiný hosting. Jediný, který mi plně vyhovuje je

    http://www.tojeono.cz

    Kluci na TojeOno mi nastaví, co si jen usmyslím, když něco nemůžu rozchodit, ochotně poradí, pokud se vyskytnou drobné problémy, řeší je operativně.

    Výsledek jejich přístupu? Každý klient, který chce, abych mu něco udělal se stránkama musí přejít na hosting TojeOno – pokud tam již není, jinak se odmítám jeho zakázkou zabývat.

  10. Gigaweb ?Tak si rychle poopravte nahled na gigaweb. Zacali jsme pred dvema lety ale co se za tu dobu stalo je ne delsi povidani.
    Nespolehlivost, nekolikanasobna urgence nez se k necemu vubec rozhoupu.
    Jako kdyby tam sedel nejaky samouk a ucil se.

    Jsme rozhodnuti koncem roku odejit se vsemi domenami jinam.

    pozn.: neprovozuji zadny hosting a ani nikoho nevyzdvihuji.
    pouze zklamani ze ‚sluzeb‘ gigawebu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *