Kdo není na Weblogy.cz, ten jako by nebyl

Veřejné poděkování oběma adminům


Byl jsem první, kdo se předloni na jaře zmínil o tehdy teprve veřejné alfa verzi projektu Weblogy.cz. Bylo to sotva měsíc po vzniku mého blogu a dodnes jsem této službě vděčný, že mi přivedla velké množství pravidelných čtenářů, z nichž mi troufám si tvrdit většina zůstala. Počátkem roku 2005 však Weblogy.cz přešly z rukou jejich autora Jirky Lahvičky pod správu Honzy Biena, který po čase můj blog ze sledovaných zdrojů vyřadil.

Po roce a půl jsem se na Weblogy.cz vrátil a to především díky adminovi Bloguje.cz Martinovi, který po mé prosbě ochotně splnil Honzův požadavek na samostatný RSS kanál rubriky Ze světa internetu.

Za všechny mé nové čtenáře tak nezbývá než zvolat: HOŠI, DĚKUJEM!

9 thoughts on “Kdo není na Weblogy.cz, ten jako by nebyl

  1. RSS zdroj pro internetSuper. Přidal jsem tento RSS zdroj také na Marknet.cz, což je podobná služba jako Weblogy.cz. Tematicky se některé zdroje překrývají a tento na Marknet bezpochyby patří.

  2. Proč došlo k vyřazení? Jenom kvuli tomu, že nebyl k dispozici samostatný RSS o internetu? Co tak sleduju weblogy, tak mnoho článků je tam nesouvisejících s internettem.

  3. to PetrK vyřazení došlo z důvodu krátké anotace článků (jeden řádek nestačil). Před rokem a půl jsem psal téměř výhradně o internetu, takže problém s osobními spoty nebyl, teď ale chápu, že by se třeba psaní o fotbalu či filmech na Weblogy.cz nehodilo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *