Jak se ztrapnit na blogu

Je obsahová kvalita blogu úměrná inteligenci blogera?


Existuje řada velmi osobních blogů, ve kterých jejich autoři den po dni vyprávějí svůj život. Pokud tak činí ve skvělé literární kvalitě, možná bych si sem tam něco podobného přečetl (tipy prosím do komentářů). Když se však o něco podobného pokusí některá z hvězdiček showbyznysu, může to mnohé napovědět o její duševní úrovni. Ve druhé polovině září se na webu rádia Frekvence 1 objevily blogy moderátorů a jako ochutnávku nabízím spot z 15. září uveřejněný na blogu Laďky Něrgešové.

Včera sme měli v divadle (Činoherní klub) stou reprízu Osiřelýho západu. Včera měl můj brácha narozeniny. Dneska sem po dlouhý době jedla štrúdl. Dneska sem dělala k snídani palačinky. A dneska nám zase-za prázdniny už asi po šestý -čistili ulici-Proč vlastně nepracuju u odtahovky……..?

21 thoughts on “Jak se ztrapnit na blogu

  1. Ony zatím všechny ty blogy na F1 nestojí moc za pozornost. Skoro bych řekl, že moderátoři tam cosi napsali pod nátlakem, aby měli od nadřízených pokoj. Mnohem pozitivněji hodnotím zavedení podcastu 🙂

  2. Je to poněkud jednoduché a strohé, ale deníčkový záznam to je a informativní je taky. Trapné mi to nepřipadá. Spíše mi připadá trapné, když bloger komentuje blogera.

  3. to ZdeněkTomu nerozumím. Pravidelně hraju fotbal, takže pokud při sledování zápasu reprezentace prohodím, že Štajner je kopyto, tak je to ode mě taky trapné?

  4. Mně se to líbíMá to svůj styl. Časté opakování slova „dneska“ je celkem poetické, dostává to určité téma. Myslím to vážně.

  5. Mě se to líbí taky, ale…Souhlasím, že to má svůj styl a poetické to může být také, jak tvrdí Yuhů, ale od skoro třicetileté(?) ženy mi ten styl přijde až trochu moc infantilní. Ale je pravda, že ani takový Špidla snad neumí říct souvětí.

  6. to soundakeTen styl odpovídá tomu, do jaké role se Něrgešová mediálně stylizuje (zejména v době SuperStar) a tou je taková obyčejná jednodušší teenka. Však si to srovnejte s blogy na lide.cz, které patří 12, 13, 14 let starým holkám. Ale pro mě za mě, ať si to píše jak chce. Mě to nikdo číst (naštěstí) nenutí a její blog je její věc. To zase ale nemění nic na tom, že na něj mám vlastní názor 🙂

    A Laco, s tím Štajnerem máš pravdu. Někdy si lámu hlavu nad tím, co v tom Německu vlastně kolem toho fotbalu dělá. Prodává klobásy? Podává míče?

  7. FilyVčera večer jsem měla rozepsaný komentář, ve kterém jsem doporučovala blog Fily – pak mi spadl počítač a už jsem byla líná psát znovu. Ráno moudřejší večera, říkala jsem si. A ejhle – Fily už byla doporučena. Tak snad jen ještě jeden hlas ode mě.
    Ráda taky čtu Letinčin blog http://letinka.bloguje.cz – i když to není klasický deníček.

  8. Na otázku v podtitulku je naprosto jednoznačná odpověď: ANO. No a pro Tebe, Laco, pod čarou – proto ani jiné blogy nečtu.

  9. Lorrain dávám svůj bod. A k tématu: myslím si, že by moderátoři F1 mohl své texty lépe formulovat, stále opakované slovo mi nepřipadá poetické

  10. Nejlepší ženský blogyNo já chodím číst pravidelně Yfču – http://yfca.bloguje.cz a Lorrain – odkaz už tady je. Podle toho co a jak píšou jsem přesvědčenej, že jsou to chytrý holky. A Yfča má navíc skvělej smysl pro humor, u ní se pokaždý třískám smíchy. 🙂

  11. Samozřejmě, obsah blogu je úměrný inteligenci a vyzrálosti blogera. Proto je můj deník občas zpovědí dospělé ženy a občas infantilním výkřikem kamsi do davu :o) To jsem celá já. Zde doporučené odkazy mohu většinou taktéž doporučit. Ráda čtu cizí deníčky, ale musí mít úroveň, vtip a půvab. To nemůžete po Něgrešový chtít, páč ho nemá ani ve skutečnosti- soudě tedy dle SuperStar.Ale třeba jí křivdím. Bůh ví.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *