Laco na Aktuálně.cz (AKTUALIZOVÁNO)

Jak se veřejně ZTRAPNIT


Včera jsem parkoval na chomutovském náměstí vedle auta reportérů zpravodajského serveru Aktuálně.cz. Vracel jsem se ke svému autu právě ve chvíli, kdy tak činila i osádka auta s pražskou značkou. A protože bylo více než jasné, že důvodem jejich návštěvy „Okresu na severu“ byla zvláštní situace spojená s volbou chomutovského zástupce v Senátu, dal jsem se s nimi do řeči.

Ptal jsem jich jak je možné, že v 1. kole zvítězí kandidát, o kterém jsem do vyhlášení výsledků neměl ani tušení, že se jeho jméno nachází na jednom z volebních lístků. Jak je možné, že člověk, který neměl po městě snad jediný plakát, porazí současnou primátorku usmívající se z billboardů na každém nároží, primátorku, pod jejímž vedením Chomutov vzkvéta a to s dlouhodobě vyrovnaným rozpočtem. Proč lidé volí svého oblíbeného pana doktora s rizikem, že on nakonec vyhraje a je nebude mít kdo léčit.

Výsledkem návštěvy redaktorů Aktuálně.cz v Chomutově je článek, ve kterém jsem citován jako chomutovský volič.

Bittner na Aktuálně.cz

Ach jo. Můžu si za to sám. Když jsem se včera s redaktory loučil, byl jsem dotázán, zda mě mohou v článku citovat. Souhlasil jsem i přesto, že mi redaktor nemohl slíbit, že se mnou zkonzultuje přesné znění citace mých výroků ještě před publikováním článku. A tak jsem se o sobě dozvěděl mnoho nového. Že jsem počítačový expert, že si nedovedu představit volit nikoho jiného než ODS a že jsem v životě o doktorovi Skálovi neslyšel.

To abych se skoro bál objevit se zítra ve volební místnosti.

AKTUALIZOVÁNO 28.10.2006, 16:50
Byl jsem kontaktován redaktorem Aktuálně.cz Jakubem Jarešem a společně jsme vyřešili některé nepřesnosti v článku týkající se mé osoby. Jsem tedy opět projektantem, o doktorovi Skálovi jsem nevěděl jen jako o politikovi a ODS byla pro mě jasná volba pouze v tuto chvíli.

19 thoughts on “Laco na Aktuálně.cz (AKTUALIZOVÁNO)

  1. Jojo, novinářiTaky jsem si jednou s novináři naběhl(PR propagace).Článek v hlavních denících a bylo dost vidět který deník je kvalitní(ověřuje informace a nepřekrucuje) a který je „bulvár“.

  2. Jo když jsem byl mladší tak se mnou taky dělali rozhovor. Moc jsem se pak divil když jsem to četl. Udělal ze mě o řád inteligentnějšího člověka. (Odpovědi typu ano ne převedli na celé věty :-D)

  3. Opatrnostinení nikdy dost, krajane. Moje osobní zkušenost- zejména s regionálními redaktory. Vše s požadavkem autorizace- řada z nich- někdy v dobré víře- dokázala napsat prima věcné hovadiny. Navíc jsem jim stačil opravit pravopisné chyby- a nebylo jich málo, věřte mi.No nic, jste „slavnej“.To se taky počítá !

  4. to mě zase zneužili v ČEZ News…Tenkrát si nejmenovaná paní redaktorka v mnou odsouhlaseném interview, upravila k obrazu svému a já se pak mohl jen cítit jako hodně zaujatý přikuřovač 🙂 Bohžel než jsme si to stačili vyříkat do očí, byla odejita.. 😀

  5. poučení pro Laca..nemáš se bavit s cizíma lidma.. joo chlapče, kdybys poslouchal v dětství maminku, nebyl bys za vola.. 😀

  6. Již změněnoTak Aktuálně už nejsi PC expert ale projektant a o Skálovi jsi neslyšel jako o politikovi. Jenom ta tvoje umíněnost s volbou ODS zůstala… 🙂

  7. to MichalMUDr. Skála vyhrál také proto, že levice nepostavila proti kandidátovi ODS nikoho volitelného, takže pro pana doktora ve druhém kole hlasovali mimo jiné i příznivci ČSSD a KSČM.

  8. Nebejt tý nový silnice, chodníku a parkplatzu co ti postavili před barákem, tak to spojení že Chomutov vzkvétá ve spojení s předsedkyní Městskýho národního výboru Ivankou ani nepoužiješ 🙂 Jo a – Saša jede …

  9. No tyto rozhovory mohou být zatracene nebezpecne. Jakmile vidim nekoho na ulici se záznamníkem a papírem, okamzite mizim 😉

  10. Výsledek voleb byl jasně znám lidem, kteří poslouchají hlasy svého okolí.
    Doktor Skála měl navrch, ať byly důvody jeho zvolení jakékoliv. Máme dobou primátorku a věřím, že jsme zvolili dobrého senátora – a o doktora nepřijdeme – uvidíte!

  11. to PC expert z CV 🙂To abych se skoro bál objevit se zítra ve volební místnosti.
    … teď bych měl možná větší strach, objevit se u MUDr. Skály v ordinaci.

  12. Zajímavé…ale nesouhlasím s tvým názorem..rozpočet v Chomutově je značně přebytkový a Chomutov „vzkvétá“ ne z důvodu paní primátorky, ale z důvodu větších dotací, které město získává.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *