Chcete volat na pevné linky a mobily zdarma?

Věnuji třem čtenářům kredit na volání ze Skypu


Portál Centrum.cz uspořádal soutěž, v níž jsem vyhrál kredit v hodnotě 100 Euro na volání na pevné a mobilní linky ze Skypu. A protože jsou Vánoce, o část výhry se rád podělím se třemi čtenáři mého blogu. Co je potřeba udělat? Do komentářů napište text zajímavé silvestrovské SMS. Autorům tří nejlepších (rozumějte nejzábavnějších či nejoriginálnějších) SMS zpráv věnuji kredit na volání v hodnotě více než 100 Kč, což obnáší například přes dvě hodiny volání na pevnou linku nebo půl hodiny na mobil.

12 thoughts on “Chcete volat na pevné linky a mobily zdarma?

  1. melancholicko-nostalgická maličkost… Štěstí ať se na vás snese jako vločky sněhu,
    nový rok ať přinese vám zdraví, lásku něhu.

  2. VazenyVedouciHasicskehoZachrannehoSboru.NemuzuVolat,ProtozeMamKreditUzJenNaJednuSmsATakPisu.Hori!!!ChytlyNamZaclonyOdPrskavek.JanKolar.Jetelska23ostrava.

  3. omlouvám se,že ještě otravuju, ale přišla mi pěkná SMSka… 🙂

    Jezisek pomalu zapraha sane, za okny videt je paprsku svit, zavri ted oci a nastav sve dlane, lasku a stesti do nich si chyt.Vesele Vanoce a stastny novy rok

  4. Chtěli jsme Vám poslat originální Vánoční přání. Přemýšleli jsme dlouho, až jsme si řekli: DOST ! Bude stejné jako každý rok: VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.

  5. tak tady to mashAno, mohli jsme Vam poslat smsku vystrachanou na internetu nebo preposlat nekterou, ktera nam prisla, ale rekli jsme NE! Kdyz prani, tak primo od nas a uprimne! Takze Vam prejeme krasne a klidne stravene Vanoce s lidmi, kteri Vam jsou blizci a do noveho roku pohodu, stesti a zdravi..
    🙂

  6. teply silveterŽelám nešťastným šťastíčko,
    chorým zdravíčko,
    chudobným konto mastné,
    rodičom deti šťastné,
    slepým svetlo,
    zamrznutým teplo
    a tým teplým, aby im to preplo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *