Jak si pomocí internetu vybrat restauraci?

Zkuste využít gurmánské weby. Nebo blogy.


Koncem minulého roku jsem byl pracovně v Kladně. Věděl jsem, že tam budu přes oběd, a tak jsem stál před otázkou, jak si přes internet vybrat některou z kladenských restaurací. Mohl jsem se zeptat Pixyho nebo navštívit některou z internetových databází hospod, hospůdek nebo putyk. Jenže tyto databáze jsou většinou jen neudržovanými katalogy a Pixyho jsem nechtěl budit. Naštěstí jsem si vzpomněl na web Gurmetklub.cz, ve kterém jsem kdysi četl výbornou recenzi kladenské pizzerie La Fontana. Recenze zde přibývají ve zhruba týdenním tempu, takže existuje jistý předpoklad, že by časem mohly být zmapovány zajímavé podniky mnohých měst. Teď jde jen o to, jak tyto užitečné informace dostat k většímu množství internetových uživatelů.

Svojí úlohu při výběru restaurace však mohou sehrát i blogeři. Kdo například myslíte, že je na prvním místě v Googlu i na Seznamu na dotaz Nejlepší restaurace v Chomutově?

9 thoughts on “Jak si pomocí internetu vybrat restauraci?

  1. to BobDle onoho článku, na který odkazuje Google i Seznam, je opravdu nejlepší chomutovskou restaurací Lukáš, tos trefil přesně. Jenže naše závodka je už nějaký ten pátek jinde, takže bych měl nejspíš ten článek přepsat.

  2. omgtady už je tolik reklam, že není mésto pro blog co?:-)))) No a jinak, co takhle návod, jak si vybrat pomoci internetu restituci, ten by nebyl?:-)), možná by tě ten Google vystřelil nahoru hned k svému názvu:-)

  3. to Mod.Dobrý postřeh. A bude hůř. Výhledově hodlám zrušit své spoty (jejich kvalita je stejně mizerná) a zůstane tu jen REKLAMA a prostor pro KOMENTÁŘE.

  4. Chtělo by to přepsat – myslím, že nejlepší teď asi bude „Bobgril“ 50 a 150 kg.

  5. Lacotak to bych si dovolila oponovat! Úroveň některých těch věcí, kterým říkáš spoty:o),je velmi vysoká, ale možná bys tady prostě mohl používat jen odkazy na ně – heslovitě:-))

  6. to MzKAno, vyhledávače pro můj blog mají slabost, zvláště Google. A kdo vyhledává to zmíněné spojení? Nejspíše ten, kdo se chce v Chomutově dobře najíst.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *