Opravdový bloger nikdy neskončí

Dobrá zpráva pro fanoušky DGX


První z velkých blogerů skončil v srpnu 2005 Pixy, o tři měsíce později se rozloučil Arthur Dent. Pixy nyní bloguje na Respektu, Arthur má dokonce blogy dva. Výraznější pauzu si před časem dali i Patrick Zandl a =M=, aby se pak oba v ještě lepší formě vrátili zpět na svá místa. Loni končil i Plaváček, který teď ohlásil stěhování. Aktuálně stáhl rolety svého chytře psaného blogu DGX, ale není třeba truchlit. Protože dobří blogeři se vracejí.

Vím o tom své. Sám jsem již dvakrát skončil.

12 thoughts on “Opravdový bloger nikdy neskončí

  1. Zajímalo by mě, proč s tím všichni sekají, aby posléze přišli zpět. Nestačilo by prostě zapauzovat? Lidi by byli méně zmatení, ale zase „konec“ jejich blogů vykřesá trochu více zájmu, než kdyby normálně pokračovali v psaní 🙂

  2. konec_No.3… vím, že se blíží konec No.3, ale nezoufám, protože …. ani Arthur neskončil !!!

  3. to langustaHmm, BINGO! Shodou okolností předchozí dva konce připadaly na březen. Takže ještě pár týdnů a dám si DOVOLENOU!

  4. Když to tu tak čtu, tak si říkám: Lidi, co to melete? Konec blogu přeci neznamená konec autora a to, že autor zase píše ještě neznamená, že „obnovil původní blog“.

    Když použiju drobné hudební přirovnání: Konec Stromboli neznamenal konec Michala Pavlíčka ani Báry Basikové. Když si pavlíček střihne Villu Adu, tak to neznamená obnovení Stromboli.

    Když McCartney na koncertu zahraje Let It Be, je to „obnovení Beatles“? A když Beatles skončili, znamenalo to, že si nikdo z nich už nikdy nezahraje?

    Blog přeci není totožný s autorem a autor není svým blogem… Konec blogu neznamená, že jeho autor už nikdy nenapíše nikam ani čárku. Zatím jediný blogger, který opravdu skončil s blogováním, je Alka-dr.Aude.

    A příště (a jinde) si povíme o tom, jak přilákat davy čtenářů na titulek „Halasně končím“.

    PS: Bude každý další článek páně Grudlův považován za „obnovení La Trine“?

  5. 2 Arthur: Shodou okolností jsem si při čtení Lacova proroctví taky vzpomněl na Alku – na bloggera, který bohužel skutečně skončil. I když, tak trochu se taky vrací!

  6. jakej konec???Laco vole…fakt neser.Ne abys končil.A ten s těma dvěma blogama..nebo teda třema. Co to mele???Vždyť blog je svým způsobem osobní zpověď konkerétního člověka.Vždycky je to závislé pouze na jeho myšlenkách.Platí to vždycky,když napíše nějaký svůj názor…ať tomu říká blog nebo ne…a bůví kam si ho vystaví.Nemá to nic společnýho ani se stromboli ani s bítlsákama.Kdykoliv se vrátíš kamkoliv pod čímkoliv, vždycky to naopak budeš ty a pouze ty…tedy pokud mezítím někde nezdebilníš 🙂

  7. houpačkaArtíku, ty jsi nějakej vostrej. Nemeleme. To jen LACo z času na čas houkne něco do tmy, aby řeč nestála. Má to souvislost s jeho životní houpačkou …. dovolená v Itálii = plánovaný konec apod.. Prostě nám někdy vypadne z toho svého zavedeného životního stylu. Jinak si myslím, že mu to jde docela dobře a jak ho znám, tak by se muselo stát něco zásadního, aby chtěl či musel natrvalo uniknout „společnosti“.

  8. Tomíku, Tomíku, píšeš: „Vždyť blog je svým způsobem osobní zpověď konkerétního člověka.“ – Jsi si tím tak jistej? Víš co to je BLOG? Víš to nebo si to jen myslíš?

    A nemůže to být nic jiného než to co si TY myslíš? Co myslíš?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *