Sháním nadšeného webdesignera

Kdo mi vytvoří šablonu webu?Máme s kolegou sdružení EnergoPro Projekční kancelář. V této chvíli mám spoustu starostí se zařizováním kanceláře a přípravou na ostrý start. Již před pár týdny jsem si zaregistroval doménu a zajistil hosting, ale na webu najdete zatím jen logo společnosti.

Připravovaný web bude statický a nepříliš obsáhlý. Předpokládám, že v první fázi zde budou pouze kontaktní informace a představení firmy, později přibudou reference. Přesto bych byl rád, aby i takto jednoduchý web splňoval zásady přístupnosti a použitelnosti. Proto uvítám, najde-li se mezi čtenáři mého blogu webdesigner nadšenec, který mi bezplatně vytvoří beztabulkový css layout. Formu již obsahem naplním sám. V případě zájmu mi prosím napište.

EnergoPro

11 thoughts on “Sháním nadšeného webdesignera

  1. bezplatněTo je velmi nefér nabídka. Kdyby šlo o neziskový projekt, neřeknu ani slovo, ale proč by nebožák nadšenec měl dřít ZDARMA na designu webu, který přináší zisk někomu jinému?

    Alespoň nabídněte protislužbu….

  2. re: bezplatnenefer to je, ale v pripade tri stranek bych to prekousl. pokud by se nekde nasel link jako reklama pro dizajnera… nekde v mysli mi zvoni upozorneni na moznost "dalsiho zarezu na pazbe", coz taky hraje svoji roli. Nuda je peklo.

  3. Že bych na svůj blog napsal článek, že pár odložených Mercedesů. Ale jedině BEZPLATNĚ? ;))

    Fuj, laco..

  4. ad bezplatneAle ja preci nikoho nenutim. Kazdy se muze svobodne rozhodnout, zda se mu to zadarmo "vyplati".

    Nepredpokladam, ze firma EnergoPro bude zavisla na prisunu zakazek z internetu, jde jen o to, mit na internetu jakousi vizitku.

    Kdyz jsem se pred lety ucil delat internetove stranky, byval jsem vdecny za moznost udelat nekomu stranky i zadarmo. Nikdy jsem si tim nevydelaval a ani tak cinit nehodlam, muj hlavni byznys je nekde jinde, a to uplne mimo web.

    Proste je to nabidka pouze pro lidi, kteri maji chut neco udelat a nedelaji to pro penize. Proste je to jen bavi.

  5. Hledám lidi, co je baví SEO a chtějí to dělat zadarmoTeda, to bude na zítřejší poradě veselo, až oznámím, že pokud nemají chuť dělat pro mne za peníze, že mohou jít. 🙂

  6. Možná?Toš soudruhu, když dole mi necháš na stránce můj podpis i s odkazem, za týden přijedu ze služebky a mohlo by se něco i skódovat. Ozvy se mi na mail.

  7. Ozvy jsou neco uplne jineho, myslim, ze to souvisi s tehotenstvim spis nez s tvorbou stranek. Leo

  8. bezplatněLaco, rozumím Vašim pohnutkám. Ano, vyrobil jsem taky celou řadu webů zcela zdarma, pro známé, kamarády a podobně. A to přes fakt, že webdesign je můj druhý hlavní byznys. Ovšem prezentace pro zcela cizí firmu je jiné kafe.

    Jde mi jen o dvě principiální skutečnosti:

    1) aby si mladí webdesigneři uvědomili hodnotu své práce. TO JE STRAŠNÉ DŮLEŽITÉ! Jinak se v budoucnu při jednání se zákazníkem po přímé otázce "kolik to bude stát" pěkně zakotají a plácnou nesmysl.

    2) aby si firmy uvědomili, že za duševní práci se taky platí. A je jedno, jestli penězi nebo protislužbou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *