Manipuluje TV Nova s hlasováním?

Vítězství Aničky Dajdou je ohroženo!V jednom z ohlasů na můj dnešní článek na Lupě byla informace, že prý TV Nova vyhrožovala studentům, kteří odstartovali kariéru Aničky Dajdou, a posléze manipulovala s výsledky hlasování ve Hvězdné pěchotě. Nevím, co je na tom pravdy, ale také mi přijde podezřelé, jak moc je v posledních týdnech hlasování vyrovnané. Navíc po celé čtyři měsíce Anička Dajdou vede, aby se dva dny před finále propadla na druhé místo…

Mimochodem, když jsem se při psaní zmíněného článku pídil po osudu původních stránek studentů z ČVUT, mluvil jsem s Mgr. Evou Šmídovou, která se na mě obořila, proč kvůli něčemu souvisejícímu se SuperStar volám jí, když ona soutěž vůbec nesleduje a vlastně vůbec neví o co jde. Možná se pletu, ale přišlo mi to stejně pokrytecké, jako když se snad v každém diskusním fóru vyskytne několik pseudointelektuálů, kteří musí světu oznámit, že oni vůbec, ale vůbec neví „vo co gou“.

Hvězdná pěchota

7 thoughts on “Manipuluje TV Nova s hlasováním?

  1. Taky jsem jeden z těch pseudointelektuálůPřijde mi hodně zajímavé, co píšeš. Není sporu o tom, že Superstar je fenomén, ve kterém se točí už hodně prachů a slávy, takže to stojí za trochu té manipulace a ovlivňování.

    Ale fakt jsou lidé, kteří to nesledují. Ono stačí nemít televizi. Třeba když si v úterý Mulder chtěl jít vsadit na Šárku, tak mi bylo divný, proč kvůli tomu pojede do Prahy na Šárku. Načež mi vysvětlili, že to je SuperStar, já na to aha, to je jak je tam Sámer (to jméno už jsem se náhodou naučil). A oni prý, že ten už vypadnul. Mám já vůbec důvod se do toho míchat? Ať si klidně vypadává, ale jenom s tím blbnou lidi.

  2. Ale jo,samozřejmě že je spousta lidí, co to nesleduje, ale v diskusích se často objevují výkřiky typu "Co to je SuperStar?" sdělující ostentativně, že to je pod mou úroveň (ale jak to ksakru vím, když nevím, co to je?), tak to musím dát najevo…

  3. ad Yuhů:> Ať si klidně vypadává, ale jenom s tím blbnou lidi.

    Televize tu přeci není od toho, aby lidi vychovávala. Pokud se někdo nechá zblbnout, je to jen jeho problém. SuperStar s manželkou občas sleduji a rozhodně nemám pocit, že by mě někdo oblboval. Je to jen zábava.

  4. To LacoNo, ja nemam televizi. Pak se na ni nekde podivam, a to oblbovani z toho cisi. Obecne, ani jeden dil Superstar jsem nevidel. Ale samozrejme to znam temer zpameti z (desitek) blogu, clanku a komentaru. I jsem videl vystoupeni Dajdou. Pres internet.
    Ale vazne nechapu, proc to lidi tak bere??

  5. nemanipulujeZeptám se takto: Co by měla Nova z toho, že by vyhrál ten a ne onen. Ať už jde o celé SuperStar, nebo jen hvězdnou pěchotu. Nově je to naprosto jedno. Vždy je vítěz jedinný, a to je Nova.

    A naopak: co by měla Nova z toho, že by manipulovala výsledky? Strach, že to praskne. A obrovský průšvih. Zřejmě by následovala neskutečně vysoká pokuta od držitele licence.

    Takže co myslíte, manipuluje nebo ne?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *